Referenssit

Palaa referensseihin

Dino-Transport Oy

Dino-Transport on täyden palvelun kuljetusliike

Dino-Transport palvelee asiakkaitaan ympäri Suomea nopeasti ja joustavasti, asiakkaan tarpeisiin räätälöidyillä kuljetusratkaisuilla. Yhtiö tarjoaa myös pika- ja erikoiskuljetuksia ja pystyy näin vastaamaan asiakkaidensa vaativiinkin tarpeisiin.

Dino-Transport ulkoisti taloushallintonsa TietoAkselille vuonna 2020. Yrityksen taloushallintoa oli aiemmin hoidettu paperisena. TietoAkselin asiakkaaksi tullessaan yritys siirtyi sähköiseen taloushallintoon ja Procountor taloushallinto -ohjelmiston käyttäjäksi. Näin kaikki taloushallinnon toiminnot saatiin kätevästi samaan pilvipalveluun ja raportointi samalla ajantasaisemmaksi. Myös yrityksen palkanlaskenta hoidetaan Procountorilla.

Dino-Transport arvostaa taloushallinnon kumppanissaan sähköisten toimintamallien lisäksi hyvää asiakaspalvelua, ennakoivaa huolenpitoa ja ammattitaitoa. TietoAkselilla yrityksellä on oma nimetty asiakasvastaava, jonka kanssa voi käydä läpi askarruttavia kysymyksiä.

– Asiakaspalvelu on 10+, aina saa henkilökohtaista neuvontaa, jos sitä tarvitsee, kertoo Dino-Transportin toimitusjohtaja Jani Taiminen.

 

Lisätiedot:

Jani Taiminen
toimitusjohtaja
Dino-Transport Oy

040 505 6996
dino-transport(at)phnet.fi

https://www.dinotransport.fi/

 

Tutustu TietoAkselin taloushallintopalveluihin tästä!