Referenssit

Palaa referensseihin

Silvasti Software Oy

Silvasti Softwaren LogiApps-ohjelmisto auttaa maantiekuljetusten ja liikkuvan työn hallinnassa

Silvasti Software Oy:n tavoitteena on helpottaa logistiikan parissa toimivien yritysten ja yhteisöjen toimintaa tarjoamalla tarkoituksenmukaisia ja kustannustehokkaita ohjelmistoja.

Yritys on kehittänyt LogiApps-ohjelmiston maantiekuljetusten ja liikkuvan työn hallintaan. Ohjelmisto auttaa yrityksiä kaluston ja resurssien tehokkaammassa käytössä tarjoamalla ratkaisuja toiminnanohjauksen ja kuljetusten hallintaan, automaattiseen reittien ohjaukseen sekä ajoneuvotelematiikkaan. LogiApps on suunniteltu erityisesti tieliikenteen tavarakuljetusten, henkilökuljetusten sekä liikkuvan työn tarpeisiin.

Silvasti Software on ollut TietoAkselin taloushallintoasiakas vuodesta 2013 asti. Yrityksen taloushallinto sekä palkanlaskenta hoituvat sujuvasti Procountor Taloushallinto -pilvipalvelussa. Sähköisen taloushallinnon palvelumallin etuna on, että yrityksen kirjanpito, osto- ja myyntilaskut sekä taloushallinnon raportit ovat aina ajan tasalla ja tarkasteltavissa missä päin maailmaa tahansa. Myös palkanlaskennassa hyödynnetään digitaalisuutta. Palkanlaskenta, palkanmaksu, tarvittavat tilitykset, viranomaisilmoitukset sekä palkkalaskelmien lähettäminen työntekijöille onnistuu sähköisesti.

– Olen ollut tyytyväinen TietoAkselin aikataulujen pitävyyteen ja työn hyvään laatuun. Seuraan jatkuvasti yrityksemme myyntiä sekä kannattavuutta taloushallintaohjelmasta ja sen vuoksi on hyvä, että kuukauden kirjanpito valmistuu aina melko pian kuun vaihteen jälkeen. Myös tilinpäätökset on aina saatu valmiiksi sovitussa aikataulussa. Pitkän yhteistyömme aikana kirjanpidossa ei ole ollut virheitä, joita olisi tarvinnut jälkikäteen korjailla, toteaa Silvasti Softwaren toimitusjohtaja Panu Silvasti. 

Lisätiedot:

Panu Silvasti
Toimitusjohtaja
050 3003159

https://www.logiapps.fi/