Taloushallinnon ja johtamisen keskitettyä osaamista

UHY TietoAkseli on taloushallinnon asiantuntijapalveluihin erikoistunut tilitoimisto. Olemme osa TietoAkseli Yhtiöt konsernia, johon kuuluvat myös yritysjärjestelyjen asiantuntija Vinanssi Corporate Finance sekä tilintarkastuspalveluihin erikoistunut UHY ValueMiners.

Miksi TietoAkseli? Johdon yhteystiedot

TietoAkseli Yhtiöt

TietoAkseli Yhtiöiden liikevaihto oli viime vuonna yli kahdeksan miljoonaa euroa ja henkilöstöä tällä hetkellä yli 140 henkilöä.

8
Toimipaikat
8+
Liikevaihto (milj. €)
2000+
Asiakkaat
140+
Henkilöstö

Taloushallinnon edelläkävijä jo yli 25 vuoden ajan

Olemme taloushallinnon asiantuntijapalveluihin erikoistunut tilitoimisto. Toimipisteemme sijaitsevat Jyväskylässä, Helsingissä, TampereellaOulussa, Mikkelissä, PieksämäelläIkaalisissa ja Ruovedellä.

Olemme myös suomalainen perheyritys ja Perheyritysten liiton jäsen.

Lue TietoAkselin tarina

Auktorisoitu tilitoimisto

Olemme Suomen Taloushallintoliitto ry:n valvoma, auktorisoitu tilitoimisto. Osaamisemme, tietojärjestelmämme ja toimintatapamme ovat alan huippuluokkaa. Toimintamme on asianmukaisesti vastuuvakuutettu ja henkilöstömme taidot ovat aina ajan tasalla.

Sertifioitu laadunhallintajärjestelmä

Laadunhallintajärjestelmämme on sertifioitu ISO 9001 -standardin mukaisesti. Sertifikaattimme täyttää johtamisjärjestelmän vaatimukset digitaalisten ja kansainvälisten tilitoimisto- ja taloushallintapalveluiden laajuudessa. Panostamme asiakastyytyväisyyteen ja toimintamme jatkuvaan parantamiseen.

Sähköisen taloushallinnon edelläkävijä

Olemme saavuttaneet Finagon Procountor-partneriohjelman korkeimman tason ja olemme myös virallinen Lemonsoft- yhteistyökumppani. Toteutamme vaativatkin sähköisen taloushallinnon integraatiot ja käyttöönottoprojektit.

Asiakastarina: Yöpuu - TietoAkselin ammattitaitoon voi luottaa

Asiakastarina: Yöpuu Yhtiöt Oy ulkoisti koko taloushallintonsa TietoAkseliin

Lue tarina
Asiakastarina: Terrawise - TietoAkseli palvelee Terrawisea vaativissa taloushallinnon tehtävissä

Asiakastarina: TietoAkseli palvelee TerraWisea vaativissa taloushallinnon tehtävissä

Lue tarina
UHY International World Map

Olemme osa UHY Internationalia

TietoAkseli on osa kansainvälistä UHY-yritysketjua, joka on johtava itsenäisten tilitoimistojen ja taloushallinnon asiantuntijoiden verkosto. UHYlla on toimijoita lähes 100 maassa.

Tutustu kansainvälistymisen asiantuntijapalveluumme.

UHY TietoAkseli on itsenäinen jäsen maailmanlaajuisessa liikkeenjohdon ja taloushallinnon yritysketjussa UHY Internationalissa, jota hallinnoi Iso-Britanniassa sijaitseva yritys Urbach Hacker Young International Limited. UHY on verkoston yhteisesti käyttämä tuotemerkki. Tässä esitetyt palvelut tarjoaa UHY Tietoakseli, ei UHY tai mikään muu jäsenyritys UHY-verkostossa. UHY ja siihen kuuluvat muut yritykset eivät ole vastuussa toisen jäsenyrityksen tarjoamista palveluista.