Keskitettyä talouden osaamista kasvupolulle

TietoAkseli Group tarjoaa taloudellisen neuvonannon, taloushallinnon, tilintarkastuksen sekä yritysjärjestelyjen keskitettyä osaamista. Konserniimme kuuluvat taloushallinnon asiantuntijayritys UHY TietoAkseli, yritysjärjestelyiden ja rahoituksen neuvonantaja Vinanssi Corporate Finance sekä tilintarkastuspalveluihin erikoistunut UHY ValueMiners.

Miksi TietoAkseli? Johdon yhteystiedot

TietoAkseli Group

TietoAkseli Groupin liikevaihto oli viime vuonna yli yhdeksän miljoonaa euroa ja henkilöstöä tällä hetkellä yli 130 henkilöä.

7
Toimipaikat
9
Liikevaihto (milj. €)
2000+
Asiakkaat
130+
Henkilöstö

Talouden matkaopas jo lähes 30 vuotta

Autamme sinua hallitsemaan talouttasi, kehittämään liiketoimintaasi ja realisoimaan omaisuutesi arvon, kun sen aika on. Olemme luotettava toimija, jonka talous- ja asiantuntijapalveluja voit joustavasti hyödyntää liiketoimintasi kaikissa vaiheissa.

Olemme suomalainen perheyritys ja Perheyritysten liiton jäsen. Toimipisteemme sijaitsevat Jyväskylässä, Helsingissä, TampereellaOulussa, Mikkelissä, Pieksämäellä ja Ikaalisissa.

Lue TietoAkselin tarina

Auktorisoitu tilitoimisto

Tilitoimistoliiketoimintamme on Suomen Taloushallintoliitto ry:n auktorisoima. Osaamisemme, tietojärjestelmämme ja toimintatapamme ovat alan huippuluokkaa. Toimintamme on asianmukaisesti vastuuvakuutettu ja henkilöstömme taidot ovat aina ajan tasalla.

Sertifioitu laadunhallintajärjestelmä

Laadunhallintajärjestelmämme on sertifioitu ISO 9001 -standardin mukaisesti. Sertifikaattimme täyttää johtamisjärjestelmän vaatimukset digitaalisten ja kansainvälisten tilitoimisto- ja taloushallintapalveluiden laajuudessa. Panostamme asiakastyytyväisyyteen ja toimintamme jatkuvaan parantamiseen.

Sähköisen taloushallinnon edelläkävijä

Olemme saavuttaneet Finagon Procountor-partneriohjelman korkeimman tason, virallinen Netvisor Premium -partneri sekä myös valtuutettu Lemonsoft- tilitoimistokumppani. Toteutamme vaativatkin sähköisen taloushallinnon integraatiot ja käyttöönottoprojektit.

Asiakastarina: Yöpuu - TietoAkselin ammattitaitoon voi luottaa

Asiakastarina: Yöpuu Yhtiöt Oy ulkoisti koko taloushallintonsa TietoAkseliin

Lue tarina
Asiakastarina: Terrawise - TietoAkseli palvelee Terrawisea vaativissa taloushallinnon tehtävissä

Asiakastarina: TietoAkseli palvelee TerraWisea vaativissa taloushallinnon tehtävissä

Lue tarina
UHY International World Map

Olemme osa UHY Internationalia

TietoAkseli on osa kansainvälistä UHY-yritysketjua, joka on johtava itsenäisten tilitoimistojen ja taloushallinnon asiantuntijoiden verkosto. UHYlla on toimijoita lähes 100 maassa.

Tutustu kansainvälistymisen asiantuntijapalveluumme.

UHY TietoAkseli on itsenäinen jäsen maailmanlaajuisessa liikkeenjohdon ja taloushallinnon yritysketjussa UHY Internationalissa, jota hallinnoi Iso-Britanniassa sijaitseva yritys Urbach Hacker Young International Limited. UHY on verkoston yhteisesti käyttämä tuotemerkki. Tässä esitetyt palvelut tarjoaa UHY Tietoakseli, ei UHY tai mikään muu jäsenyritys UHY-verkostossa. UHY ja siihen kuuluvat muut yritykset eivät ole vastuussa toisen jäsenyrityksen tarjoamista palveluista.