Taloushallinnon ja johtamisen keskitettyä osaamista

UHY TietoAkseli on taloushallinnon asiantuntijapalveluihin erikoistunut tilitoimisto. Olemme osa TietoAkseli Yhtiöt konsernia, johon kuuluvat henkilöstön kehittämiseen erikoistunut Odeco Oy ja yritysjärjestelyjen asiantuntija Vinanssi Corporate Finance.

Miksi TietoAkseli? Johdon yhteystiedot

TietoAkseli Yhtiöt

TietoAkseli Yhtiöiden liikevaihto oli viime vuonna yli seitsemän miljoonaa euroa ja henkilöstöä tällä hetkellä yli 100 henkilöä.

8
Toimipaikat
7+
Liikevaihto (milj. €)
1000+
Asiakkaat
100+
Henkilöstö

Taloushallinnon edelläkävijä jo yli 25 vuoden ajan

Olemme taloushallinnon asiantuntijapalveluihin erikoistunut tilitoimisto. Toimipisteemme sijaitsevat Jyväskylässä, Helsingissä, TampereellaOulussa, Mikkelissä, PieksämäelläIkaalisissa ja Ruovedellä.

Olemme myös suomalainen perheyritys ja Perheyritysten liiton jäsen.

Lue TietoAkselin tarina

Auktorisoitu tilitoimisto

Olemme Suomen Taloushallintoliitto ry:n valvoma, auktorisoitu tilitoimisto. Osaamisemme, tietojärjestelmämme ja toimintatapamme ovat alan huippuluokkaa. Toimintamme on asianmukaisesti vastuuvakuutettu ja henkilöstömme taidot ovat aina ajan tasalla.

Sertifioitu laadunhallintajärjestelmä

Laadunhallintajärjestelmämme on sertifioitu ISO 9001 -standardin mukaisesti. Sertifikaattimme täyttää johtamisjärjestelmän vaatimukset digitaalisten ja kansainvälisten tilitoimisto- ja taloushallintapalveluiden laajuudessa. Panostamme asiakastyytyväisyyteen ja toimintamme jatkuvaan parantamiseen.

Sähköisen taloushallinnon edelläkävijä

Olemme saavuttaneet Finagon Procountor-partneriohjelman korkeimman tason ja olemme myös virallinen Lemonsoft- yhteistyökumppani. Toteutamme vaativatkin sähköisen taloushallinnon integraatiot ja käyttöönottoprojektit.

Asiakastarina: Yöpuu - TietoAkselin ammattitaitoon voi luottaa

Asiakastarina: Yöpuu Yhtiöt Oy ulkoisti koko taloushallintonsa TietoAkseliin

Lue tarina
Asiakastarina: Terrawise - TietoAkseli palvelee Terrawisea vaativissa taloushallinnon tehtävissä

Asiakastarina: TietoAkseli palvelee TerraWisea vaativissa taloushallinnon tehtävissä

Lue tarina
UHY International World Map

Olemme osa UHY Internationalia

TietoAkseli on osa kansainvälistä UHY-yritysketjua, joka on johtava itsenäisten tilitoimistojen ja taloushallinnon asiantuntijoiden verkosto. UHYlla on toimijoita lähes 100 maassa.

Tutustu kansainvälistymisen asiantuntijapalveluumme.

UHY TietoAkseli is a member of Urbach Hacker Young International Limited, a UK company, and forms part of the international UHY network of legally independent accounting and consulting firms. UHY is the brand name for the UHY International network. The services described herein are provided by the Firm and not by UHY or any other member frm of UHY. Neither UHY nor any member of UHY has any liability for services provided by other members.