Tilintarkastuspalvelut

Tilintarkastuspalvelumme lähtökohtana on auttaa kehittämään liiketoimintaasi.

Laadukasta tilintarkastusta ja neuvontapalvelua yrityksellesi tai yhteisöllesi

TietoAkseli Audit Oy on TietoAkseli Groupiin kuuluva tilintarkastuspalveluihin keskittynyt asiantuntijayritys. Tarjoamme lakisääteisen tilintarkastuksen sekä asiakkaan liiketoimintaa tukevat neuvontapalvelut kokonaispalveluna.

Emme tee tilintarkastusta vain lakisääteisyyden vuoksi, ajattelemme aina asiakkaan liiketoimintaa kokonaisuutena. Haluamme auttaa tekemään yrityksen ja omistajien tavoitteista totta. Kokeneet KHT-tilintarkastajamme sekä muut asiantuntijamme palvelevat aina lähellä ja luotettavasti.

Olemme itsenäinen jäsen UHY-yritysketjussa ja asiantuntijaverkostomme toimii niin valtakunnallisesti kuin myös ulkomailla.

Palvelumme:

Kokenut ja osaava tiimi

Asiantuntijoillamme on monipuolinen osaaminen ja pitkä kokemus alalta. Vastaamme auktorisoituina tilintarkastajina henkilökohtaisesti tilintarkastuksen suorittamisesta, millä varmistamme laadukkaan ja asiakkaalle lisäarvoa tuottavan palvelun.

 

Yksilöllinen palvelu

Toimintamme lähtökohta on läpinäkyvyys ja täydellinen luottamus. Toimimme lähellä asiakastamme, luotettavasti, laadukkaasti ja sovitun mukaisesti.

 

Et maksa turhasta byrokratiasta

Hyödynnämme tilintarkastuksessa sähköisiä työkaluja. Järjestelmämme on kehitetty ensisijaisesti pk-yritysten tarpeita varten. Tilintarkastusprosessimme on jouheva ja toimiva kaikille osapuolille.

Kattava palvelutarjonta

Saat meiltä lakisääteisen tilintarkastuksen lisäksi myös neuvontaa verotuksen erityiskysymyksiin ja yhtiöoikeudellisiin asioihin.

Laajalle verkostoitunut toimija

Osaamisemme ei lopu kesken. Olemme laajalle verkostoituneita, myös kansainvälisesti.

Tiimimme

Ota yhteyttä ja katsotaan, miten voimme auttaa.

Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@tietoakseli.fi

Jätä yhteydenottopyyntö

Arto Saarinen

Partner, KHT

010 3472 991

Mari Pöytäkangas

Johtaja, KHT

010 3472 995

Matti Oksanen

KHT

010 3472 992

Arja Kauppinen - TietoAkseli

Arja Kauppinen

KHT

010 3472 890

Petri Korkiamäki - TietoAkseli

Petri Korkiamäki

Partner, KHT

010 3472 809

 

Olli Kojola

Manager

010 3472 023

Yhtiön tiedot

TietoAkseli Audit Oy
Y-tunnus 2243346-4
Puistokatu 2B
40100 Jyväskylä

 

Katso laskutusosoitteemme täältä. 

International world map

Olemme kansainvälisesti verkottunut toimija

Toimimme kansainvälisessä UHY-yritysketjussa, joka on johtava itsenäisten tilitoimistojen ja taloushallinnon asiantuntijoiden verkosto. UHY:lla on toimijoita yli 90 maassa.

TietoAkseli Audit Oy on itsenäinen jäsen maailmanlaajuisessa liikkeenjohdon ja taloushallinnon yritysketjussa UHY Internationalissa, jota hallinnoi Iso-Britanniassa sijaitseva yritys Urbach Hacker Young International Limited. UHY on verkoston yhteisesti käyttämä tuotemerkki. Tässä esitetyt palvelut tarjoaa TietoAkseli Audit Oy, ei UHY tai mikään muu jäsenyritys UHY-verkostossa. UHY ja siihen kuuluvat muut yritykset eivät ole vastuussa toisen jäsenyrityksen tarjoamista palveluista.