HR-palvelut

Olemme yrityksesi luotettava ja pitkäaikainen kumppani henkilöstöasioiden kehittämisessä.

Luotettava kumppanisi henkilöstöasioissa.

HR-palvelumme tarjoaa kaikenkokoisille yrityksille liiketoimintaa tukevia, asiantuntevia ja riskeiltä turvaavia ratkaisuja henkilöstöasioiden hallintaan ja kehittämiseen.

Henkilöstöasiat sisältävät paljon erilaisia lakisääteisiä tehtäviä sekä vapaaehtoisia toimenpiteitä, joiden asiantunteva hallinta vaatii osaamista ja aikaa. Palvelumme avulla saat asiantuntevan kumppanin sparraamaan ja kehittämään tätä vaativaa kokonaisuutta.

Syvällistä ja yksilöllistä ymmärrystä

Pystymme auttamaan yritystäsi kattavasti ja juuri sinun lähtökohdistasi käsin.

Selkeät ja kattavat palvelupaketit

Yhteistyömme lähtee aina liikkeelle kattavasta HR-asioiden nykytilan kartoituksesta. Sen jälkeen voit valita tarpeisiisi ja resursseihisi sopivat palvelut. Et maksa turhasta.

Kattava verkostomme käytettävissäsi

Verkostostamme löytyy erittäin asiantuntevaa HR-osaamista esimerkiksi henkilöarviointeihin, työlainsäädäntöön ja juridisiin kysymyksiin.

Kaikki palkka- ja HR-asiat samasta paikasta

Tarjoamme palveluja palkanlaskennasta aina vaativaan HR-asioiden kehittämiseen. Olemme luotettava kumppani kaikissa henkilöstöasioissa.

HR-palvelumme

HR-kartta

HR-kartta auttaa määrittämään henkilöstöasioiden nykytilan sekä luo kartan kohti tulevaisuuden tahtotilaa. Kartoituksen pohjalta saat konkreettisia ehdotuksia ja toimintasuunnitelman HR asioiden kehittämiseen. HR-kartoitus toteutetaan työpajatyöskentelynä ja henkilöhaastatteluina sekä olemassa olevaan HR-dokumentaatioon perehtymällä.

Tutustu tarkemmin palveluun

HR-asiantuntijapalvelu

Saat meiltä HR-asiantuntijan palveluna eli henkilökohtaisen osaajan ja joustavan palvelumallin tilapäiseen tai pysyvämpään tarpeeseen. Tutustu palveluun tarkemmin tästä. 

Valmennus- ja koulutuspalvelut

Koulutus- ja valmennuspalvelumme tarjoavat valmiita tai räätälöityjä koulutuspaketteja yrityksesi tarpeisiin. Tutustu palveluun tarkemmin tästä. 

Kuinka voisimme auttaa?

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous:

Lähetä viesti

tai ole suoraan yhteydessä asiantuntijoihimme:

Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@tietoakseli.fi

Hanna Kivimäki

asiantuntija, HR-palvelut

010 3472 443

Sami Lehtinen

Growth Manager, palkka- ja HR-palvelut (yli 50 hlö)

044 7506 731