HR-palvelut

Olemme yrityksesi luotettava ja pitkäaikainen kumppani henkilöstöasioiden kehittämisessä.

Luotettava kumppanisi henkilöstöasioissa.

HR-palvelumme tarjoaa kaikenkokoisille yrityksille liiketoimintaa tukevia, asiantuntevia ja riskeiltä turvaavia ratkaisuja henkilöstöasioiden hallintaan ja kehittämiseen.

Henkilöstöasiat sisältävät paljon erilaisia lakisääteisiä tehtäviä sekä vapaaehtoisia toimenpiteitä, joiden asiantunteva hallinta vaatii osaamista ja aikaa. Palvelumme avulla saat asiantuntevan kumppanin sparraamaan ja kehittämään tätä vaativaa kokonaisuutta.

Palvelumme lähtee liikkeelle HR-kartoituksesta, jonka avulla pureudumme henkilöstöasioiden nykytilaan ja sitä kautta havaittuihin kehityskohteisiin. Jos yrityksesi tarvitsee jatkuvampaa HR-resurssia ja osaamista, tarjoamme ulkoistetun HR-asiantuntijan tai HR-päällikön käyttöösi kokonaispalveluna.

Syvällistä ja yksilöllistä ymmärrystä

Pystymme auttamaan yritystäsi kattavasti ja juuri sinun lähtökohdistasi käsin.

Selkeät ja kattavat palvelupaketit

Yhteistyömme lähtee aina liikkeelle kattavasta HR-asioiden nykytilan kartoituksesta. Sen jälkeen voit valita tarpeisiisi ja resursseihisi sopivat palvelut. Et maksa turhasta.

Kattava verkostomme käytettävissäsi

Verkostostamme löytyy erittäin asiantuntevaa HR-osaamista esimerkiksi henkilöarviointeihin, työlainsäädäntöön ja juridisiin kysymyksiin.

Kaikki palkka- ja HR-asiat samasta paikasta

Tarjoamme palveluja palkanlaskennasta aina vaativaan HR-asioiden kehittämiseen. Olemme luotettava kumppani kaikissa henkilöstöasioissa.

HR-palvelumme

HR-kartoitus

HR-kartoituksemme auttaa määrittämään henkilöstöasioiden nykytilan sekä tulevaisuuden tahtotilan. Kartoituksen pohjalta saat konkreettisia ehdotuksia ja toimintasuunnitelman HR asioiden kehittämiseen eli HR kartan. HR-kartoitus toteutetaan työpajatyöskentelynä ja henkilöhaastatteluina sekä olemassa olevaan HR-dokumentaatioon perehtymällä.

Tutustu tarkemmin palveluun

HR-asiantuntijapalvelut

Tarjoamme asiantuntijapalveluita HR-kartoituksessa esille nousseisiin kehittämiskohteisiin kuten lakisääteisen henkilöstösuunnitelman tekemiseen, resursointiin ja rekrytointiin, henkilöstön ja työhyvinvoinnin kehittämiseen sekä henkilöstöjohtamisen tukemiseen ja esimiesten kouluttamiseen.

Ulkoistettu HR-päällikkö

HR-päällikköpalvelumme on vaihtoehto yrityksen omalle resurssille. Asiantuntijamme toimii yrityksesi sisällä ja on mukana sen arjen toiminnassa joustavasti tarpeen mukaan, olipa tarpeesi lyhyt- tai pidempiaikainen. Toimimme tarvittaessa kumppaninasi henkilöstöasioiden kokonaisvaltaisessa kehittämisessä.

 

Muut palvelut

Tutustu myös palkanlaskentapalveluumme, jonka avulla voit ulkoistaa palkkahallinnon hoitamisen ammattilaiselle. Voit luottaa siihen, että hoidamme yrityksesi palkka-asiat huippuluokan ammattitaidolla luotettavasti ja oikea-aikaisesti. 

 

Ota yhteyttä

Lähetä viesti

tai soita suoraan asiantuntijallemme:

Jarkko Mäkinen

Henkilöstöjohtaja

010 3472 090