Tilintarkastuspalvelut

Tilintarkastuspalvelut, jotka auttavat kehittämään liiketoimintaasi.

UHY ValueMiners

Laadukkaat ja riippumattomat tilintarkastuspalvelut yrityksellesi tai yhteisöllesi

UHY ValueMiners on tilintarkastuspalveluihin keskittynyt asiantuntijayritys. Me emme ole tilintarkastusrobotteja, vaan henkilökohtaisia talouden matkaoppaitasi yrityspolulla.

Tarjoamme tilintarkastuspalvelut ja muut asiantuntijapalvelut, jotka auttavat aidosti kasvattamaan yrityksesi arvoa yrityksesi elinkaaren eri vaiheisiin. Sinua palvelevat kokeneet KHT-tilintarkastajat sekä muut asiantuntijamme lähellä ja luotettavasti.

Osana kansainvälistä UHY-yritysketjua ja TietoAkseli Group -konsernia asiantuntijaverkostomme toimii niin valtakunnallisesti kuin myös ulkomailla.

Soveltamamme tilintarkastusmenetelmät ja toimintatavat on kehitetty suomalaisen tilintarkastusalan sääntelyn pohjalta huomioiden kansainvälisten tilintarkastusstandardien vaatimukset.

Tilintarkastuspalvelumme

  • Lakisääteiset tilintarkastukset
  • Muut neuvontapalvelut mm. kirjanpitoon, verotukseen, yritysjärjestelyihin, taloudelliseen raportointiin liittyvissä kysymyksissä sekä liikennelupien vakavaraisuustodistukset

Kokenut ja osaava tiimi 

Asiantuntijoillamme on monipuolinen osaaminen ja pitkä kokemus alalta. Vastaamme hyväksyttyinä tilintarkastajina henkilökohtaisesti tilintarkastuksen suorittamisesta, millä varmistamme laadukkaan ja asiakkaalle lisäarvoa tuottavan palvelun.

 

Yksilöllinen palvelu

Toimintamme lähtökohta on läpinäkyvyys ja täydellinen luottamus. Toimimme lähellä asiakastamme, luotettavasti, laadukkaasti ja sovitun mukaisesti.

 

Sujuvat ja tehokkaat prosessit

Hyödynnämme tilintarkastuksessa sähköisiä työkaluja. Järjestelmämme on kehitetty ensisijaisesti pk-yritysten tarpeita varten. Tilintarkastusprosessimme on jouheva ja toimiva kaikille osapuolille.

Laajalle verkostoitunut toimija

Osaamisemme ei lopu kesken. Olemme laajalle verkostoituneita, myös kansainvälisesti.

Palvelemme sovitusti UHY:n seitsemässä toimipisteessä.

Jyväskylä – Helsinki – Tampere – Oulu – Mikkeli – Pieksämäki – Ikaalinen

Ota yhteyttä

 


 

Asiantuntijoidemme yhteystiedot

 

Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@uhy.fi

Arto Saarinen

Toimitusjohtaja, KHT

010 3472 991

Mari Pöytäkangas

Johtaja, KHT

010 3472 995

Matti Oksanen

KHT

010 3472 992

Arja Kauppinen

KHT

010 3472 890

Petri Korkiamäki

KHT

010 3472 809

Ollimatti Karttunen

KHT

010 3472 997

Yhtiön tiedot

ValueMiners Oy
Puistokatu 2B
40100 Jyväskylä
Y-tunnus 2243346-4

International world map

Olemme kansainvälisesti verkottunut toimija

Toimimme kansainvälisessä UHY-yritysketjussa, joka on johtava itsenäisten tilitoimistojen ja taloushallinnon asiantuntijoiden verkosto. UHY:lla on toimijoita yli 90 maassa.

Itsenäinen jäsen maailmanlaajuisessa liikkeenjohdon ja taloushallinnon yritysketjussa UHY Internationalissa, jota hallinnoi Iso-Britanniassa sijaitseva yritys Urbach Hacker Young International Limited. UHY on verkoston yhteisesti käyttämä tuotemerkki. Tässä esitetyt palvelut tarjoaa yritys, ei UHY tai mikään muu jäsenyritys UHY-verkostossa. UHY ja siihen kuuluvat muut yritykset eivät ole vastuussa toisen jäsenyrityksen tarjoamista palveluista.