Tilintarkastuspalvelut

Tilintarkastusta, joka auttaa kehittämään liiketoimintaasi.

UHY ValueMiners

Laadukkaat ja riippumattomat tilintarkastuspalvelut yrityksellesi tai yhteisöllesi

UHY ValueMiners on tilintarkastuspalveluihin keskittynyt asiantuntijayritys. Me emme ole tilintarkastusrobotteja, vaan henkilökohtaisia talouden matkaoppaitasi yrityspolulla.

Tarjoamme tolkun tilintarkastusta ja yrityksesi elinkaaren eri vaiheisiin sopivat asiantuntijapalvelut, jotka auttavat aidosti kasvattamaan yrityksesi arvoa. Sinua palvelevat kokeneet KHT- ja HT-tilintarkastajat sekä muut asiantuntijamme lähellä ja luotettavasti.

Osana kansainvälistä UHY-yritysketjua ja TietoAkseli  Yhtiöt -konsernia asiantuntijaverkostomme toimii niin valtakunnallisesti kuin myös ulkomailla.

Soveltamamme tilintarkastusmenetelmät ja toimintatavat on kehitetty suomalaisen tilintarkastusalan sääntelyn pohjalta huomioiden kansainvälisten tilintarkastusstandardien vaatimukset.

Palvelumme

  • Lakisääteiset tilintarkastukset
  • Erityistarkastuspalvelut
  • Muut neuvontapalvelut mm. kirjanpitoon, verotukseen, yritysjärjestelyihin, taloudelliseen raportointiin liittyvissä kysymyksissä sekä liikennelupien vakavaraisuustodistukset

Kokenut ja osaava tiimi 

Asiantuntijoillamme on monipuolinen osaaminen ja pitkä kokemus alalta. Vastaamme hyväksyttyinä tilintarkastajina henkilökohtaisesti tilintarkastuksen suorittamisesta, millä varmistamme laadukkaan ja asiakkaalle lisäarvoa tuottavan palvelun.

 

Yksilöllinen palvelu

Toimintamme lähtökohta on läpinäkyvyys ja täydellinen luottamus. Toimimme lähellä asiakastamme, luotettavasti, laadukkaasti ja sovitun mukaisesti.

 

Sujuvat ja tehokkaat prosessit

Hyödynnämme tilintarkastuksessa sähköisiä työkaluja. Järjestelmämme on kehitetty ensisijaisesti pk-yritysten tarpeita varten. Tilintarkastusprosessimme on jouheva ja toimiva kaikille osapuolille.

Laajalle verkostoitunut toimija

Osaamisemme ei lopu kesken. Olemme laajalle verkostoituneita, myös kansainvälisesti.

Palvelemme sovitusti UHY:n seitsemässä toimipisteessä.

Jyväskylä – Helsinki – Tampere – Oulu – Mikkeli – Pieksämäki – Ikaalinen

Ota yhteyttä

 


 

Asiantuntijoidemme yhteystiedot

 

Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@uhy.fi

Arto Saarinen

KHT, toimitusjohtaja

010 3472 991

Matti Oksanen

KHT

010 3472 992

Lauri Lähteenmaa

M&A Director, KHT

010 3472 993

Päivi Karhala

HT

010 3472 994

Mari Pöytäkangas

KHT

010 3472 995

Arja Kauppinen

KHT

010 3472 890

Jukka Erola

HT

010 3472 996

Petri Korkiamäki

KHT

010 3472 809

Yhtiön tiedot

ValueMiners Oy
Puistokatu 2B
40100 Jyväskylä
Y-tunnus 2243346-4

International world map

Olemme kansainvälisesti verkottunut toimija

Toimimme kansainvälisessä UHY-yritysketjussa, joka on johtava itsenäisten tilitoimistojen ja taloushallinnon asiantuntijoiden verkosto. UHY:lla on toimijoita yli 90 maassa.

Tutustu kansainvälistymisen asiantuntijapalveluumme.

Itsenäinen jäsen maailmanlaajuisessa liikkeenjohdon ja taloushallinnon yritysketjussa UHY Internationalissa, jota hallinnoi Iso-Britanniassa sijaitseva yritys Urbach Hacker Young International Limited. UHY on verkoston yhteisesti käyttämä tuotemerkki. Tässä esitetyt palvelut tarjoaa yritys, ei UHY tai mikään muu jäsenyritys UHY-verkostossa. UHY ja siihen kuuluvat muut yritykset eivät ole vastuussa toisen jäsenyrityksen tarjoamista palveluista.