Kirjanpito ja tilinpäätös

Huolellinen kirjanpito ja tilinpäätös ovat yrityksen tulevaisuuden perusta. Pidämme huolen taloushallintosi perustasta kehittyneillä digitaalisilla työkaluilla sekä huippuluokan ammattitaidolla.

Coffea ulkoisti taloushallintonsa – katso video

TietoAkseli huolehtii yrityksesi kirjanpidosta ja tilinpäätöksestä luotettavasti

Liiketoiminnassa menestyminen edellyttää, että yrityksesi taloushallinto on ammattimaisesti järjestetty. Me TietoAkselilla huolehdimme yrityksesi kirjanpidosta ja tilinpäätöksestä luotettavasti ja oikea-aikaisesti. Tehokkaasti järjestetyt taloushallintopalvelut tukevat yrityksesi liiketoimintaa ja tuovat kilpailuetua.

Kirjanpito, ALV ja ilmoitukset verottajalle

Laadimme kirjanpitosi kuukausittain, suoritamme arvonlisäveron laskennan ja ilmoittamisen verottajalle. Saat joka kuukausi tuloslaskelman sekä taseraportin. Kun on tilinpäätöksen aika, pidämme sen valmistumisen myötä yhteisen palaverin ja lopuksi laadimme veroilmoituksen. Henkilökohtainen taloushallinnon ammattilainen neuvoo sinua askarruttavissa kysymyksissä tilikauden kaikissa vaiheissa.

Lue lisää palveluistamme

Sähköisen taloushallinnon palvelut
Talousjohtaminen


Taloushallinnon ulkoistajan opas
Taloushallinnon ulkoistajan opas
Lataa opas

Luotettavasti hoidettu taloushallinto on mielenrauhaa

Saat palvelun käyttöösi vaivattomasti avaimet käteen -periaatteella. Hoidamme yrityksesi kirjanpidon ja viranomaisilmoitukset oikeaan aikaan lakeja ja säännöksiä noudattaen.

Henkilökohtaista neuvontaa

Tuotamme sinulle oikeaa ja oikea-aikaista tietoa päätöksentekosi tueksi. Saat kumppaniksesi keskustelevan taloushallinnon ammattilaisen, jonka osaaminen on käytettävissäsi joka päivä.

Enemmän kuin vain kirjanpitoa

Voit käyttää joustavasti myös TietoAkselin erityisasiantuntijoiden apua liiketoimintasi eri käänteissä. 25 vuoden kokemus takaa, että osaamme neuvoa sinua parhaiten yritystäsi hyödyttävällä tavalla.

Sertifioitua laatua

TietoAkseli täyttää laadunhallintastandardin ISO 9001 vaatimukset. Olemme sitoutuneet laatujohtamiseen ja tämä näkyy palveluprosessin kaikissa vaiheissa.

Sovi tapaaminen

Ota yhteyttä ja katsotaan, miten voimme auttaa.

Lähetä viesti

tai soita suoraan asiantuntijoillemme

Harri Kanerva

Myyntijohtaja

040 5496 594

Lea Sinivaara

Palvelupäällikkö

040 0881 030

Jouni Bruce

Palvelupäällikkö

050 4310 336

Markus Johansson

Palvelupäällikkö

045 6901 866

Nina Tarvainen

Palvelupäällikkö

040 6303 380

Julius Majander

Palvelupäällikkö

040 5138 407