Talouden ja johtamisen akselilla

Näkemyksiä ja kokemuksia taloudesta, verotuksesta sekä johtamisesta

Palaa blogiin

Lupaus henkilökohtaisesta tilitoimistopalvelusta toteutuu Jykän Klapin arjessa

Kuva: Jykän Klapi

Metsänhoitoa, raivuutöitä sekä piha- ja ongelmapuiden kaatopalveluita tarjoava Jykän Klapi on luottanut TietoAkselin tilitoimistopalveluihin vuodesta 2014 lähtien. Yrityksen kirjanpitoa ja palkanlaskentaa hoidetaan Procountor-ohjelmistolla. Palveluhenkisyys ja henkilökohtainen palvelu ovat syitä, miksi yrityksen toimitusjohtaja Jyrki Karra on pitänyt TietoAkselia hyvänä taloushallinnon yhteistyökumppanina.

– Minulla on ympärilläni erittäin hyvät henkilöt, jotka hoitavat yritykseni talousasioita. Saan palkanlaskijan ja kirjapitäjän helposti ja nopeasti kiinni. Jos he ovat varattuja, he soittavat minulle takaisin päin, Karra kertoo esimerkkejä hyvästä palvelusta.

Palvelua ihmiseltä ihmiselle

Vuonna 2006 perustetun yrityksen liikevaihto on kasvanut vuosien varrella puoleen miljoonaan euroon ja tavoitteena on ylittää seuraavan 10 vuoden sisällä miljoonan euron liikevaihto. Toimintansa toiminimenä aloittanut osakeyhtiö työllistää nykyisin noin 20 henkilöä. Kasvun ja pitkän asiakassuhteen aikana TietoAkselin palvelut ja tapa toimia ovat tulleet tutuiksi. Karra tunnistaakin yhtenäisiä toimintaperiaatteita Jykän Klapin ja TietoAkselin välillä:

– Mielestäni TietoAkseli kohtaa jokaisen asiakkaan ihmisenä. Oli asiakas iso tai pieni, heitä palvellaan tasavertaisesti. Sama pätee täällä meillä Jykän Klapilla: palvelemme mielellämme ja tasapuolisesti kaiken kokoisia asiakkaita. Voisi siis sanoa, että palvellaan ja autetaan samalla tavalla kuin TietoAkselikin.

Sopiva kumppani kaikenkokoisille yrityksille

Karra suosittelee TietoAkselia lämpimästi muille yrittäjille tilitoimistokumppaniksi:

– Heillä on laaja ammattitaito ja he pystyvät auttamaan monissa asioissa. Näkisin, että oli kyseessä sitten uusi yrittäjä tai jo vanhempi tai suurempi yritys, niin TietoAkselilta löytyy tällä hetkellä varmaan parhaimmat palvelut, mitä alalla on.

 

Jykän Klapi on suomalainen perheyritys, joka tarjoaa metsänhoitoa, raivuutöitä sekä piha- ja ongelmapuiden kaatopalveluita Pirkanmaalla ja isommissa urakoissa koko Suomessa. Yritys palvelee sekä yksityisiä asiakkaita että isoja yrityksiä ammattitaitoisesti ja luotettavasti. Tutustu yritykseen >>


Haluaisitko kuulla palveluistamme?

Ota yhteyttä ja keskustellaan lisää.

Soita 010 3472 898   Lähetä sähköpostia