Referenssit

Palaa referensseihin

R-taso Oy

R-taso – teollisuuden kulkutieratkaisuiden asiantuntija

R-taso Oy on raahelainen perheyritys, jolla on yli 30 vuoden kokemus teollisuuden kulkutieratkaisuiden suunnittelusta ja valmistuksesta. Yritys palvelee teollisuuden toimijoita, kansainvälisiä koneiden ja laitteiden toimittajia sekä säiliövalmistajia toimittaen tuotteitaan ympäri maailmaa.

R-taso on tunnettu suunnitteluosaamistaan ja henkilökohtaisesta palvelusta. Yhtiö on lanseerannut R-taso Modular System® -rakenteeseen ja valmiisiin kulkutietuotteisiin perustuvan, automatisoidun 3D-suunnittelujärjestelmän, jonka avulla suunnitellaan saumattomasti kohteeseen soveltuvia ja suunniteltuja kulkutieratkaisuja.

R-taso on ollut TietoAkselin taloushallintoasiakas vuodesta 2019 alusta lähtien. Taloushallintoa hoidetaan Lemonsoft-toiminnanohjausjärjestelmässä, joka soveltuu hyvin yrityksen tarpeisiin. Lemonsoft mahdollistaa laajasti yrityksen muidenkin keskeisten toimintojen hoitamisen samassa järjestelmässä.

R-taso haluaa hoitaa taloushallintonsa sähköisellä palvelumallilla mahdollisimman kattavasti ja tehokkaasti. Kaikki laskutuksen, kirjanpidon ja muun taloushallinnon tehtävät hoituvatkin nykyisin automatisoitujen toimintojen avulla kätevästi ja kuukausiraportit ovat aina ajan tasalla. Näin yrityksen johtaminen lukujen avulla on helpompaa.

– Yhteistyö TietoAkselin kanssa on ollut saumatonta. Olemme asioissa samalla aaltopituudella ja haluamme yhdessä kehittää toimintaamme entistä paremmaksi. Meillä on erittäin osaava kirjanpitäjä, jonka kanssa asioiden hoitaminen on miellyttävää, toimitusjohtaja Ville Törmänen kertoo.

 

Lisätiedot:

Ville Törmänen
Toimitusjohtaja
050 336 7889
ville.tormanen (at) r-taso.fi

www.r-taso.fi

Tutustu R-tason ja TietoAkselin yhteistyöhön tarkemmin lukemalla asiakastarina!