Referenssit

Palaa referensseihin

Finn-Jiit Oy

Finn-Jiit on teollisuuden kokonaisvaltainen toimittaja.

Finn-Jiit Oy on Muuramessa sijaitseva teollisuuden komponenttitoimittaja, joka tarjoaa kokonaispalvelua niin materiaalien kuin ongelmanratkaisun tiimoilta erityisesti suurille globaaleille laitevalmistajille ja heidän alihankintaverkostoilleen. Finn-Jiit on toiminut luotettavana teollisuusalan yritysten kumppanina jo yli 20 vuoden ajan.

Finn-Jiit vaalii omassa toiminnassaan laatua ja luottamusta. Samoja asioita arvostetaan myös yhteistyökumppanien valinnassa. Vuonna 2016 Finn-Jiit ulkoisti taloushallintonsa TietoAkselille. Yrityksen taloushallintoa hoidetaan Lemonsoftin toiminnanohjausjärjestelmällä, jonka vankka osaaminen oli tärkeässä roolissa tilitoimistoa valittaessa.

TietoAkseli hoitaa lähes kaikki Finn-Jiitin talous- ja palkkahallinnon toiminnot. Ainoastaan laskujen hyväksynnän ja maksatuksen yritys on pitänyt itsellään. Lemonsoft-järjestelmän avulla taloushallintoa voidaan hoitaa yrityksen muiden keskeisten toimintojen kuten asiakkuuksien, tuotannon ja projektien kanssa samassa pilvipalvelussa. Taloushallinnon prosesseissa Lemonsoft -ympäristö toimii hyvin tilitoimiston ja asiakkaan yhteiskäytössä.

– Olemme olleet erittäin tyytyväisiä TietoAkselin palveluun. Yhteistyö sujuu erinomaisesti. Vasteajat ovat nopeita ja neuvoja saa aina, kun tarve vaatii, kertoo Finn-Jiitin toimitusjohtaja Tuomas Tuhkanen.

Lue lisää Finn-Jiitistä ja yhteistyöstä taloushallinnon prosessien parissa asiakastarinasta. TietoAkseli on toiminut myös yrityksen neuvonantajana, kun Addtech AB vuonna 2018 osti Finn-Jiitin, lue lisää yritysjärjestelystä referenssistä.

Lisätietoja:

Tuomas Tuhkanen
toimitusjohtaja
Finn-Jiit Oy
040 5124 395
tuomas.tuhkanen(at)finn-jiit.fi

https://www.finn-jiit.fi/