Referenssit

Palaa referensseihin

Multian Saha Oy

Multian Saha Oy – ensiluokkaista sahatavaraa kestävästi hoidetuista metsistä

Perheyrityksenä toimiva Multian Saha Oy on valmistanut laadukasta sahatavaraa asiakkaiden toiveiden mukaan jo lähes 70 vuotta. Raaka-aineena käytetään huippuluokkaista keskisuomalaista kuusipuuta ja tehdas sijaitseekin keskellä raaka-aineensa parasta kasvualustaa, Multialla. Yli 85 % valmiista sahatavarasta lähtee vientiin yli 20 maahan vuosittain. Puun hankinnan ja sahatavaran valmistuksessa on otettu ympäristö huomioon ja Multian Sahalla onkin PEFC-sertifikaatti, joka valvoo puun alkuperäketjua ja metsän kestävää hoitoa.

Vuonna 2017 Multian Saha etsi luotettavaa teollisuusalaa tuntevaa taloushallinnon osaajaa toiminnan tehostamiseksi ja päätyi TietoAkselin asiakkaaksi. TietoAkseli hoitaa asiakkaan taloushallinnon, palkanlaskennan sekä myynti- ja ostoreskontran. Taloushallinto tehdään sähköisesti Procountor taloushallinto -järjestelmällä ja palkanlaskentaa puolestaan Mepco HRM -järjestelmällä.

Multian Saha arvostaa TietoAkselin teollisuusalan tuntemusta ja siihen suhteutettua taloushallinnon asiantuntemusta sekä sähköisiä toimintamalleja, joiden avulla kustannuksia ja ajankäyttöä on voitu tehostaa. Pyrkimyksenä on ollut suoraviivaistaa toimintaa ja välttää kaikilla tavoin manuaalista työtä. Myös nimetyn oman asiakasvastaavan tuki ja neuvova ote on tärkeää yritykselle.

– Taloushallintopalveluiden siirto TietoAkselille oli selkeä askel nykyaikaan. Modernit sähköiset järjestelmät ja automaattiset aineistojen siirrot ovat tätä päivää ja vapauttivat meiltä resursseja muuhun käyttöön. Itse palveluiden siirto mietitytti aluksi, mutta TietoAkselilla oli selkeä sapluuna ja näitä uusia asiakkuuksia hoitava tiimi, joka tiesi tarkkaan mitä ja kenen kanssa pitää hoitaa. Itse piti vain antaa heille tarvittavat tiedot ja laittaa muutama allekirjoitus, Multian Sahan toimitusjohtaja Heikki Nuoranne kertoo.

– Vaikka tuo siirtyminen ja sähköiset nykyaikaiset järjestelmät ovat tärkeät, niin kaikista vakuuttavin asia minulle on kuitenkin ollut yhteistyö TietoAkselin asiantuntijoiden kanssa. Kommunikaatio on tehokasta, nopeaa ja suoraa on kyse sitten kirjanpidosta, reskontrasta tai palkoista ja konsultaatiota moniin asioihin saa kysymällä. Ja vaikka välillä menee ajatukset ristiin niin nekin asiat selvitetään nopeasti. Eli loppujen lopuksi minulle tärkeintä on se, että minulla on 100 % luotto omaan kirjanpitäjään ja se kyllä löytyy, Heikki jatkaa.

Lisätietoja:

Heikki Nuoranne
Toimitusjohtaja
044 5963 224
heikki.nuoranne(at)multian.fi
http://www.multian.fi/fi