Referenssit

Palaa referensseihin

Gradia
Gradia

Koulutusmyynnin asiantuntija

Gradian (ent. Jyväskylän koulutuskuntayhtymä) perustehtävänä on kohottaa nuorten ja aikuisten osaamista, antaa opiskelijoille valmiuksia itsenäisen ammatin harjoittamiseen, kehittää työelämää ja vastata sen osaamistarpeisiin sekä edistää työllisyyttä ja tukea elinikäistä oppimista.

Nimi Gradia viittaa askeliin eteenpäin (lat. gradior) sekä laadun ja kehityksen asteeseen (engl. grade). Se viestii oppimisen ja työelämän uudistamisesta sekä toiminnan jatkuvasta parantamisesta, jonka ytimessä on ajatus tehdä asiakkaan hyväksi ’astetta enemmän’. Tämä ajatus on myös Gradian asiakaslupaus.

Olemme yksi Suomen suurimmista aikuiskouluttajista. Opiskelijoita meillä on vuosittain yli 10 000, joista tutkintoon opiskelee noin 5 100 ja muita opintoja noin 5 500. Vuosittain tutkinnon suorittaa noin 1 700 aikuista yli sadasta eri vaihtoehdosta. Opiskelu on joustavaa ja käytännönläheistä. Autamme myös yrityksiä henkilöstön osaamisen kehittämisessä.

Gradia-koulutuspalvelut Oy (ent. ao-koulutus Oy) on Gradia – Jyväskylän koulutuskuntayhtymän kokonaan omistama osakeyhtiö. Se toteuttaa Puolustusvoimien kuljettajakoulutukset, yritys- ja henkilöstökoulutuksia sekä erilaisia lupakoulutuksia.

Lisätiedot:

Marko Saaranen, toimitusjohtaja
marko.saaranen@gradia.fi
040 341 6374

www.gradia.fi