Referenssit

Palaa referensseihin

Gradia
Gradia

Koulutusmyynnin asiantuntija

Gradian (ent. Jyväskylän koulutuskuntayhtymä) perustehtävänä on kohottaa nuorten ja aikuisten osaamista, antaa opiskelijoille valmiuksia itsenäisen ammatin harjoittamiseen, kehittää työelämää ja vastata sen osaamistarpeisiin sekä edistää työllisyyttä ja tukea elinikäistä oppimista.

Gradia on yksi Suomen suurimmista aikuiskouluttajista. Opiskelijoita sillä on vuosittain yli 10 000, joista tutkintoon opiskelee noin 5 100 ja muita opintoja noin 5 500. Vuosittain tutkinnon suorittaa noin 1 700 aikuista yli sadasta eri vaihtoehdosta. Opiskelu on joustavaa ja käytännönläheistä. Gradia auttaa myös yrityksiä henkilöstön osaamisen kehittämisessä.

Gradia-koulutuspalvelut Oy (ent. ao-koulutus Oy) on Gradia – Jyväskylän koulutuskuntayhtymän kokonaan omistama osakeyhtiö. Se toteuttaa Puolustusvoimien kuljettajakoulutukset, yritys- ja henkilöstökoulutuksia sekä erilaisia lupakoulutuksia.

Gradia on ulkoistanut taloushallintonsa TietoAkselille. Yrityksen kirjanpitoa ja palkanlaskentaa hoidetaan sähköisesti Procountor-taloushallintojärjestelmällä. 

Lisätiedot:

Marko Saaranen, toimitusjohtaja
marko.saaranen@gradia.fi
040 341 6374

www.gradia.fi