Procountor-tilitoimisto

TietoAkseli on Procountor-tilitoimisto, joka tarjoaa laskujen käsittelyn, palkka-asiat ja kirjanpidon kätevästi pilvessä.

Finn-Savotta digitalisoi taloushallintonsa katapultilla – katso video

Tehoja taloushallintoon Procountorin pilvipalvelulla

Procountor-tilitoimiston avulla hoidat sähköisesti ajasta ja paikasta riippumatta muun muassa myyntilaskutuksen, ostolaskujen käsittelyn, reskontran, palkanlaskennan, kirjanpidon, yrityksen talouden seurannan ja sähköisen arkistoinnin.

Etsitkö osaavaa Procountor-tilitoimistoa?

Meiltä saat sähköisen taloushallinnon huippuosaamista ja henkilökohtaista asiantuntijapalvelua yrityksesi arvoa kasvattaen.

TietoAkseli on Finagon korkeimman tason saavuttanut platina-partneri osoittaen siten digitaalisen taloushallinnon edelläkävijyyttä ja kykyä palvella asiakkaita laadukkaasti. Platina-tilitoimistolla on oltava yli 100 Procountor-asiakasta sekä riittävä määrä auktorisoituja ja sertifioituja ohjelmisto-osaajia. Toteutamme ratkaisut tiiviissä yhteistyössä Finagon kanssa.

Kokeneena yhteistyökumppanina pystymme auttamaan käyttöönotossa, henkilöstön kouluttamisessa ja mahdollisissa järjestelmien välisissä integraatioissa. Tiedämme myös miten ohjelma toimii asiakkaan ja tilitoimiston yhteiskäytössä tehokkaasti ja tarkoituksenmukaisesti.

Palvelumme Miksi TietoAkseli?

Joustava ja helppo käyttöönotto

Procountor on nopea ottaa käyttöön vaikka kesken tilikauden. Me hoidamme kaiken puolestasi, asetuksista ja integraatioista henkilöstön koulutukseen.

Monipuolinen ja muokattava

Voit valita Procountorin viidestä eri palvelutasosta, yrityksesi tarpeiden mukaan. Järjestelmä kattaa kaikki taloushallinnon toiminnot ja voit käyttää niitä kaikilla päätelaitteilla, myös yhteistyössä tilitoimistosi kanssa.

Tuota tietoa päätöksentekoa varten

Kun taloushallintosi on digitaalisena yhdessä järjestelmässä, saat ajantasaista taloustietoa liiketoiminnastasi. Kattava data on laadukkaan päätöksenteon perusta.


Taloushallinnon ulkoistajan opas
Taloushallinnon ulkoistajan opas
Lataa opas

Finago Procountor - platina partneri
Procountor-taloushallinto käytännössä
Katso webinaari

Pyydä tarjous

Ota yhteyttä ja katsotaan, miten voimme auttaa.

Lähetä viesti

tai soita suoraan asiantuntijoillemme

Lea Sinivaara - TietoAkseli

Lea Sinivaara

Palvelupäällikkö

040 0881 030

Jouni Bruce - TietoAkseli

Jouni Bruce

Palvelupäällikkö

050 4310 336

Leena Neuvonen - TietoAkseli Group

Leena Neuvonen

Palvelupäällikkö

050 4723 710

Seija Tyrväinen

Palvelupäällikkö

040 1588 837

Minna Kuoppala

Palvelupäällikkö

044 4931 782

Juha-Pekka Orava

Myyntijohtaja

050 3686 989