Miksi TietoAkseli?

TietoAkseli on tulevaisuuden tilitoimisto.

 

Hallitse, kehitä, kasvata.

Autamme asiakasta hallitsemaan yrityksensä taloutta, kehittämään liiketoimintaansa ja kasvattamaan omaisuutensa arvoa.

Taloushallinnon asiantuntijana haluamme tarjota ylivertaisen asiakaskokemuksen.

Yhdistämme digitaalisen taloushallinnon teknologian huomaavaiseen palveluun ihmiseltä ihmiselle.

Visiomme

Haluamme olla taloushallintopalveluiden arvostetuin asiantuntija ja yhteistyökumppani.

Missiomme

Autamme asiakastamme hallitsemaan yrityksensä taloutta, kehittämään liiketoimintaansa ja kasvattamaan varallisuutensa arvoa.

 

Lisätietoa yrityksestämme ja historiastamme.

Laatupolitiikkamme

Arvomme

Vastuullisuus

Vastuullisuus ja asiakassuhteen luottamuksellisuus ovat työmme lähtökohta. Arvostamme asiakastamme ja ansaitsemme tämän luottamuksen joka päivä.

Tuloksellisuus

Saavutamme tavoitteemme. Teemme työmme tehokkaasti käyttäen nykyaikaisia työvälineitä. Opastamme asiakkaitamme tehokkaimpaan mahdolliseen toimintatapaan.

Kumppanuus

Olemme kannattava, vakavarainen ja luotettava kumppani asiakkaillemme ja muille sidosryhmillemme. Odotamme samaa myös toiselta osapuolelta. Panostamme toimivaan yhteistyöhön ja kiinteisiin asiakassuhteisiin, jotka tuovat meille ja asiakkaallemme lisäarvoa. Jos yhteistyö ei toimi, niin kerromme siitä rehellisesti.

Kyvykkyys

Osaamisemme, kokemuksemme ja yhdessä tekemämme työn avulla menestymme. Olemme huomaavaisia työyhteisön jäseniä ja autamme toisiamme menestymään. Uskallamme kehittyä ja kehittää. Tuotamme kattavat asiantuntijapalvelut koko henkilöstömme osaamisen voimin. Välitämme asiakkaamme tulevaisuudesta – huomioimme ja kohtaamme asiakkaamme tarpeet sekä toiveet yksilöllisesti.

Laatupolitiikkamme

Tehokas ja tarkoituksenmukainen toiminta

Käytössämme ovat nykyaikaiset ja integroidut tietojärjestelmät, joiden kehitystä seurataan systemaattisesti. Toimistomme on auktorisoitu tilitoimisto, joka noudattaa Taloushallintoliiton toimialastandardia. Toimintamme tulee olla kannattavaa ja vakavaraista, jotta voimme olla luotettava yhteistyökumppani.

Asiakastyytyväisyys

Toiminta-ajatuksenamme on tuottaa oikeaa, oikea-aikaista ja ymmärrettävää tietoa, joka auttaa asiakkaitamme tekemään oikeita päätöksiä ja harjoittamaan liiketoimintaansa tehokkaasti ja kannattavasti. Kartoitamme yhdessä asiakkaiden kanssa heidän tilanteisiinsa soveltuvat palvelut. Toimintaamme kehitetään huomioiden taloushallinnollisten ympäristömuutoksien vaikutukset asiakkaiden tarpeisiin ja odotuksiin. Panostamme hyvään yhteistyöhön ja kiinteisiin asiakassuhteisiin.

Osaaminen ja henkilöstön palvelukyky

Henkilökuntamme työhyvinvointi, motivaatio ja sitoutuminen ovat yrityksemme voimavaroja. Henkilökunnan motivoitumisesta ja ammattitaidosta huolehditaan työtehtävien monipuolisuuden ja vaihtelevuuden lisäksi suunnitelmallisen koulutuksen avulla.