Miksi TietoAkseli?

TietoAkseli on kokonaisvaltainen talouden matkaoppaasi.

 

1. Tarjoamme keskitettyä osaamista kasvupolulle.

Autamme hallitsemaan yrityksen taloutta, kehittämään liiketoimintaa ja realisoimaan omaisuuden arvon, kun sen aika on. Olemme luotettava kumppani, jonka talouden asiantuntijapalveluja voit joustavasti hyödyntää liiketoimintasi kaikissa vaiheissa.

 

2. Asiantuntijamme toimivat henkilökohtaisina talouden matkaoppainasi.

Ohjaamme ja tuemme henkilökohtaisesti asiakastamme talouden hallinnassa ja liiketoiminnan kehittämisessä yrityspolun varrella. Jokainen taloushallintoasiakkaamme saa oman asiakasvastaavan palvelemaan päivittäisissä kysymyksissä.

 

3. Digitaalisen taloushallinnon edelläkävijänä emme käytä aikaamme manuaaliseen työhön.

Me emme järjestele kuitteja mappeihin, vaan jalostamme ohjelmistojen tuottaman tiedon tiekartaksi kohti parempaa johtamista ja yrityksen arvon kasvua. Taloushallinto ei ole pakollinen paha vaan perusta, jonka päälle voit rakentaa kehittyvää ja kasvavaa liiketoimintaa.

 

Visiomme

Rakennamme alustan, jonne asiakkaat ja asiantuntijat haluavat tulla kasvattamaan arvoaan. Meillä asiakkaat, asiantuntijat ja digitaaliset palvelut kohtaavat. Alustamme tuottaa lisäarvoa kaikille.

Missiomme

Olemme yritysarvon kasvattamisen matkaopas. Näytämme suuntaa yritysten kehittymiselle ja arvon kasvulle.

 

 

Laatupolitiikkamme

 

 

Lue lisää yrityksestämme ja historiastamme.

Arvomme

Vastuullisuus

Vastuullisuus ja asiakassuhteen luottamuksellisuus ovat työmme lähtökohta. Arvostamme asiakastamme ja ansaitsemme tämän luottamuksen joka päivä.

Tuloksellisuus

Saavutamme tavoitteemme. Teemme työmme tehokkaasti käyttäen nykyaikaisia työvälineitä. Opastamme asiakkaitamme tehokkaimpaan mahdolliseen toimintatapaan.

Kumppanuus

Olemme kannattava, vakavarainen ja luotettava kumppani asiakkaillemme ja muille sidosryhmillemme. Odotamme samaa myös toiselta osapuolelta. Panostamme toimivaan yhteistyöhön ja kiinteisiin asiakassuhteisiin, jotka tuovat meille ja asiakkaallemme lisäarvoa. Jos yhteistyö ei toimi, niin kerromme siitä rehellisesti.

Kyvykkyys

Osaamisemme, kokemuksemme ja yhdessä tekemämme työn avulla menestymme. Olemme huomaavaisia työyhteisön jäseniä ja autamme toisiamme menestymään. Uskallamme kehittyä ja kehittää. Tuotamme kattavat asiantuntijapalvelut koko henkilöstömme osaamisen voimin. Välitämme asiakkaamme tulevaisuudesta – huomioimme ja kohtaamme asiakkaamme tarpeet sekä toiveet yksilöllisesti.

Laatupolitiikkamme

Tehokas ja tarkoituksenmukainen toiminta

Käytössämme ovat nykyaikaiset ja integroidut tietojärjestelmät, joiden kehitystä seurataan systemaattisesti. Toimistomme on auktorisoitu tilitoimisto, joka noudattaa Taloushallintoliiton toimialastandardia. Toimintamme tulee olla kannattavaa ja vakavaraista, jotta voimme olla luotettava yhteistyökumppani.

Asiakastyytyväisyys

Toiminta-ajatuksenamme on tuottaa oikeaa, oikea-aikaista ja ymmärrettävää tietoa, joka auttaa asiakkaitamme tekemään oikeita päätöksiä ja harjoittamaan liiketoimintaansa tehokkaasti ja kannattavasti. Kartoitamme yhdessä asiakkaiden kanssa heidän tilanteisiinsa soveltuvat palvelut. Toimintaamme kehitetään huomioiden taloushallinnollisten ympäristömuutoksien vaikutukset asiakkaiden tarpeisiin ja odotuksiin. Panostamme hyvään yhteistyöhön ja kiinteisiin asiakassuhteisiin.

Osaaminen ja henkilöstön palvelukyky

Henkilökuntamme työhyvinvointi, motivaatio ja sitoutuminen ovat yrityksemme voimavaroja. Henkilökunnan motivoitumisesta ja ammattitaidosta huolehditaan työtehtävien monipuolisuuden ja vaihtelevuuden lisäksi suunnitelmallisen koulutuksen avulla.