Referenssit

Palaa referensseihin

Magic Group

20 vuoden kokemus ICT-alasta ja yrittäjyydestä

Magic Group on yritysasiakkaiden pitkäaikainen ja luotettava ICT-ratkaisujen kumppani. Konserniin kuuluva Micro Magic Oy tarjoaa yrityksille laitteita niin pieniin kuin suuriinkin tarpeisiin. Micro Magicin valikoimista löytyvät pöytätietokoneiden ja kannettavien lisäksi myös raskaaseen suunnittelukäyttöön soveltuvat tehotyöasemat, tablet-laitteet sekä matkapuhelimet valmiiksi käyttökuntoon asennettuna.

Micro Magicin tytäryhtiö Magic Cloud Oy on suomalaisten pilvipalveluiden edelläkävijä. Magic Cloudin palveluvalikoimiin kuuluvat mm. etätyöpöytä, ohjelmistohosting, sähköpostipalvelut, sähköpostin salaus, tiedostojen jakaminen sekä virtuaalipalvelimet.

Magic Group on ulkoistanut talous- ja palkkahallintonsa  TietoAkselille. Prosesseja hoidetaan sähköisesti Netvisor-ohjelmistolla, joka toimii pilvipalveluna näppärästi asiakkaan ja tilitoimiston yhteiskäytössä ja integroituu hyvin myös muihin tarvittaviin ohjelmistoihin.

– Meillä ei ole yhtään taloushallinnon työntekijää, vaan TietoAkseli tuottaa palvelut alusta loppuun, kertoo toimitusjohtaja Timo Haapavuori.

Lisätietoja:

Timo Haapavuori
Toimitusjohtaja, Micro Magic Oy ja Magic Cloud Oy
050 584 2585
timo.haapavuori@magiccloud.fi

www.magiccloud.fi

www.micromagic.fi