Referenssit

Palaa referensseihin

Plus Katsastus
Plus Katsastus

Suomalainen, paikallinen, palveleva autokatsastus lähellä Sinua.

Plus Katsastus on 100%:sesti suomalaisten yrittäjien hallinnoima katsastusalan yhtiö, jonka tarkoituksena on palvella kuluttajia kaikissa katsastusasioissa asiantuntevasti ja hyvällä palveluasenteella. Plus Katsastus yrittäjiä on jo laajasti ympäri Suomea ja ketju kasvaa jatkuvasti. Plus Katsastuksella on halu palvella autoilijoita parhaalla mahdollisella tavalla, jota tukee yrittäjien pitkä kokemus autokatsastusalalta.

Suomalaisen Työn Liitto on myöntänyt avainlippu-tunnuksen Plus Katsastuksen palveluille. Avainlippu on rekisteröity yhteisömerkki, joka kertoo asiakkaille palvelumme kotimaisuudesta ja arvoistamme. Merkki viestii asiakkaillemme yrittäjyydestä ja laadusta, arvostamme turvallisuutta sekä vastuullisuutta.

Plus Katsastus on ulkoistanut taloushallintonsa TietoAkselille. Kirjanpitoa hoidetaan sähköisellä palvelumallilla Procountor-ohjelmistolla ja palkat lasketaan Mepco HRM:ssä. Vuosien varrella ketjun kasvaessa myös taloushallinnon on täytynyt skaalautua nopeasti yhtiön tarpeisiin. Plus Katsastus on ollutkin TietoAkselin tyytyväinen asiakas jo vuodesta 2010 asti.

Lisätiedot:

Marko Aavikko, toimitusjohtaja
marko.aavikko@plus.fi
040 5066686

www.plus.fi