Mepco HRM -tilitoimisto

Palkanmaksu ja henkilöstöhallinto helposti yhdessä ohjelmistoratkaisussa.

Mepco logo

Järjestelmä henkilöstöasioiden keskitettyyn kehittämiseen

Mepco HRM -ratkaisu tarjoaa yritykselle erinomaisen työvälineen työsuhteen elinkaaren kokonaisvaltaiseen hallintaan ja kehittämiseen.

Accountor HR-Solutionin kehittämä Mepco ei ole pelkkä palkanlaskentaohjelma, vaan toimiva henkilöstöjärjestelmä, jolla hallitset työsuhteen koko elinkaaren, rekrytoinnista työsuhteen päättämiseen ja kaikkea siltä väliltä.
Voit hyödyntää sitä perinteisen palkanlaskennan ohella myös henkilöstön osaamisen kehittämiseen ja työhyvinvointiin unohtamatta päivittäistä johtamista ja esimiestyötä.

Olemme kokenut Mepco-tilitoimistopartneri. Olemme erikoistuneet järjestelmän hyödyntämiseen liiketoiminnassa sekä tilitoimiston ja asiakkaan yhteiskäytössä.

Voit ottaa meihin myös yhteyttä, jos sinulla on jo Mepco käytössäsi ja olet kiinnostunut kuulemaan, miten järjestelmä voisi tehostaa yrityksesi henkilöstöhallintoa.

Lue lisää palveluistamme:

Palkanlaskenta

HR

Kokonaisvaltainen HR-ratkaisu

Ei enää exceleissä pyörittelyä, vaan yksi käyttäjäystävällinen järjestelmä kaiken HR-tiedon ylläpitämiseen.

Kätevä muistutuspalvelu

Automaattiset muistutukset tärkeistä päivämääristä, kuten sopimusten ja pätevyyksien voimassaoloista, helpottavat esimiesten arkea. Asiat eivät jää tekemättä.

Ajantasainen palkanlaskenta

Palkanlaskenta ja työsuhteeseen liittyvät henkilöstöhallinnon toimet samassa järjestelmässä varmistaa, että tiedot ovat aina ajantasalla ja raportoitu oikein.

Sovi tapaaminen

Ota yhteyttä ja katsotaan, miten voimme auttaa.

Lähetä viesti

tai soita suoraan asiantuntijoillemme

Lea Sinivaara

Palvelupäällikkö

040 0881 030

Jouni Bruce

Palvelupäällikkö

050 4310 336

Markus Johansson

Palvelupäällikkö

045 6901 866

Julius Majander

Palvelupäällikkö

040 5138 407