Referenssit

Palaa referensseihin

Easytec Oy myi osake-enemmistönsä Granlund Oy:lle

2018

Jyväskylän alueen johtava sähkösuunnitteluyritys Easytec Oy on myynyt osake-enemmistönsä Granlund Oy:lle.

Granlund on noin 900 asiantuntijaa työllistävä talotekniikka-alan suunnittelu-, konsultointi- ja ohjelmistokonserni, joka toimii Suomessa 20 paikkakunnalla. Easytec on vuonna 1985 perustettu seitsemän henkilöä työllistävä sähkösuunnitteluun erikoistunut insinööritoimisto, jolla on vahva historia ja asiakkuudet Keski-Suomen alueella. Easytec toimii tällä hetkellä sähkösuunnittelijana mm. Suomalaisen musiikkikampuksen projektissa sekä Keski-Suomen sairaala Novan hankkeessa.

Easytec täydentää vahvasti Granlundin Jyväskylän alueen palveluvalikoimaa. Nyt Keski-Suomessa voidaan tarjota kokonaisvaltaisia talotekniikan palveluita mukaan lukien konsultointipalvelut ja korjausrakentaminen. ”On hienoa, että saamme näin vahvaa sähkösuunnittelun osaamista Granlund-konserniin ja voimme vahvistaa talotekniikan toimijana markkina-asemaamme Keski-Suomen alueella”, kommentoi Granlundin toimitusjohtaja Pekka Metsi.

Granlundista Easytec löysi kumppanin, jota yhdistävät yhteinen arvomaailma sekä samankaltaiset toimintaperiaatteet. ”Granlund on sähkösuunnittelun markkinajohtaja, joka panostaa erityisesti laatuun ja osaamiseen. Allekirjoitamme Easytecilla samat periaatteet. Yrityskaupan myötä pystymme myös laajentamaan pienen yrityksen toiminta-aluetta ja asemaa markkinoilla”, kommentoi Heikki Leppisaari, Easytec Oy:n toimitusjohtaja.

TietoAkseli Corporate Finance toimi järjestelyssä myyjän neuvonantajana.