Taloushallinnon ulkoistaminen

Vapauta aikasi johtamiseen, kehittämiseen ja tuloksen tekemiseen – me hoidamme taloushallinnon.

Taloushallintoa, joka pysyy yrityksesi kehityksen mukana

Taloushallinnon ulkoistaminen ja sopivan tilitoimiston valinta on yksi yritysten ja organisaatioiden tärkeimmistä päätöksistä. Meistä saat luotettavan ja laatuun sitoutuneen tilitoimistokumppanin, jolle voit ulkoistaa taloushallintosi joko osittain tai kokonaan. Perustekemisen lisäksi pystymme auttamaan asiakkaitamme laaja-alaisesti talousjohtamiseen, yhtiöoikeuden, verotuksen ja yritysjärjestelyihin liittyvissä haasteissa. Meille yrityksesi eri kehitysvaiheet aina kasvusta omistusjärjestelyihin eivät muodostu esteeksi hyvälle palvelulle ja toimivalle yhteistyölle.

Soita   Lähetä sähköpostia

11
toimipaikkaa
300
asiantuntijaa
KLT
pätevyys joka 4. kirjanpitäjällä
ISO 9001
sertifioitua toimintaa

Mitä tilitoimistolle voi ulkoistaa?

Voimme hoitaa yrityksesi taloushallinnon osittain tai kokonaan. Ammattimaisesti hoidettu kirjanpito ja tilinpäätös tukevat liiketoimintaasi sekä vapauttavat aikaa liiketoiminnan pyörittämiseen ja kehittämiseen. Kanssamme voit luottaa siihen, että yrityksesi talous- ja palkkahallinnon tehtävä tehdään oikein, oikeaan aikaan sekä lakeja ja säännöksiä noudattaen.

Kirjanpito ja tilinpäätös
Laadimme kirjanpitosi sähköistä taloushallintojärjestelmäänne tehokkaasti hyödyntäen. Hoidamme yrityksesi kirjanpidon ja viranomaisilmoitukset oikeaan aikaan lakeja ja säännöksiä noudattaen. Saat käyttöösi henkilökohtaisen asiakasvastaavan, joka neuvoo tilikauden aikana kaikissa ajankohtaisissa kysymyksissä. Tilikauden lopussa pidämme yhdessä tilinpäätöspalaverin. Lue lisää >>
Myyntilaskutus ja -reskontra
Sähköisessä myyntilaskutuksessa tilitoimiston vastuulle annetaan usein myyntireskontran hoitaminen ja mahdollinen perintä. Tarvittaessa myyntilaskuaineisto voidaan noutaa sähköisesti yrityksesi CRM-järjestelmästä tai toiminnanohjausjärjestelmästä. Myyntilaskutuksessa kirjanpidon tapahtumat muodostuvat automaattisesti ja tilitoimiston asiantuntija tarkastaa tapahtumat kuukausittain. Myyntireskontran ulkoistaminen kannattaa laskumäärien ollessa suuria.
Ostolaskutus ja -reskontra
Ostolaskujen käsittelypalvelussamme yrityksesi kaikki ostolaskut käsitellään sähköisesti pilvipalvelussa. Ostolaskut virtaavat yritykseesi sähköisinä verkkolaskuina ja skannauspalvelussa mahdolliset paperilaskut tulkitaan sähköiseen muotoon. Laskut ovat helposti tarkastettavissa ajasta ja paikasta riippumatta taloushallinnon pilvipalvelussa. Ostolaskujen kirjanpidon tapahtumat muodostuvat pitkälti automaattisesti ja tilitoimiston asiantuntija tarkastaa kirjanpidon oikeellisuuden kuukausittain. Suurimpia hyötyjä ulkoistamisesta saavat yritykset, joilla on merkittävä määrä laskuja ja laskuntarkastajia.
Palkanlaskenta
Teemme palkanlaskennan, palkanmaksun, palkkalaskelmat ja tarvittavat tilitykset puolestasi. Huolehdimme myös lakisääteisistä ilmoituksista viranomaisille sekä eläke- ja vakuutusyhtiöille. Voit luottaa siihen, että hoidamme työmme huippuluokan ammattitaidolla luotettavasti ja oikea-aikaisesti. Lue lisää >>
Talousjohtaminen
Talousjohtamisen palvelut räätälöidään jokaiselle asiakkaalle heidän tarpeidensa mukaan. Kokeneet talouden asiantuntijamme auttavat esimerkiksi laittamaan sisäisen laskennan kuntoon, kehittämään raportointia ja taloushallinnon prosesseja, tulkitsemaan talouslukuja sekä auttamaan verotuksen ja kansainvälisen liiketoiminnan kiemuroissa. Lue lisää >>

TietoAkseli taloushallinnon kumppanina

Alan parasta osaamista ja huolenpitoa

Osaamisemme on hyvällä tasolla ja meillä on siitä näyttöä.

Ota yhteyttä

Aina henkilökohtaista palvelua

Saat oman nimetyn asiantuntijan, jonka kanssa keskustella päivittäisissä kysymyksissä.

Ota yhteyttä

Tukea yrityksen kaikkiin kehitysvaiheisiin

Pystymme kasvamaan asiakkaidemme mukana.

Ota yhteyttä

Siirtyminen asiakkaaksemme on selkeää ja jouhevaa

Tilitoimiston vaihtaminen tai talous- ja palkkahallinnon ulkoistaminen on aina iso päätös ja vaatii monenlaisia toimenpiteitä. Me ymmärrämme tämän ja haluamme, että siirtyminen asiakkaaksemme on mahdollisen vaivatonta ja jouhevaa asiakkaillemme. Siksi olemme luoneet selkeän toimintamallin, jossa kokeneet asiantuntijamme ottavat ohjat käsiinsä ja tekevät asiat pitkälti puolestasi ja jossa harvat yrityksesi vastuulle kuuluvat tehtävät on kuvattu selkeästi.

Pyydä tarjous

Olemme sähköisen taloushallinnon ammattilaisia

Sähköinen taloushallinnon avulla yhteistyö on läpinäkyvää ja tehokasta. Lisäksi sähköinen taloushallinto tarjoaa reaaliaikaista tietoa päätöksentekosi tueksi. Kirjanpitäjistämme löytyy niin Procountor, Netvisor, Lemonsoft, Mepco HRM, Jydacom kuin Fennoa -ohjelmistojen asiantuntijoita. Taloushallinnon asiakkaanamme saat ilman erillisveloitusta käyttöösi myös modernin Business Intelligence -tasoisen ArvoRaportti BI™ -talousraportoinnin.

Sähköinen taloushallinto   ArvoRaportti BI™

Asiakkaidemme kokemuksia

”Kun olemme tarvinneet apua missä tahansa asiassa, on TietoAkselilla toimittu nopeasti.”

– talous- ja hallintojohtaja, Sari Niittymäki.

Lue lisää

Meille osoitettu käyttöönottohenkilö piti huolta, että kaikki hoitivat hommansa. Pääsimme keskustelemaan yksityiskohdista jo yhteistyön ensimetreillä.

– perustaja, hallituksen puheenjohtaja Esa Pyöriä

Lue lisää

Kuinka voisimme auttaa?

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous:

Lähetä viesti

tai ole suoraan yhteydessä asiantuntijoihimme:

Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@tietoakseli.fi

Jouni Bruce - TietoAkseli

Jouni Bruce

Myyntipäällikkö, Keski- ja Pohjois-Suomi

050 4310 336

Leena Neuvonen - TietoAkseli Group

Leena Neuvonen

Myyntipäällikkö, Itä-Suomi

050 4723 710

Juha-Pekka Orava

Myynti- ja markkinointijohtaja

050 3686 989

Esko Hakkarainen

Myyntipäällikkö, Etelä- ja Länsi-Suomi

044 9725 007

 

Joel Tommila

Growth Manager, taloushallinto (yli 50 hlö)

050 3431 406

TietoAkseli Aapo Väätäinen

Aapo Väätäinen

Growth Manager, taloushallinto (yli 50 hlö)

045 6504 128

Ota yhteyttä

Täytä lomake ja otamme sinuun pian yhteyttä.

Valinnat
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Näin käsittelemme henkilötietojasi >