Taloushallinnon ulkoistaminen

Vapauta aikasi johtamiseen, kehittämiseen ja tuloksen tekemiseen, me hoidamme taloushallinnon.

Coffea ulkoisti taloushallintonsa – katso video

Ulkoista taloushallintosi kumppanille, joka vastaa tarpeitasi.

Taloushallinnon ulkoistaminen ja sopivan tilitoimiston valinta on yksi yritysten ja organisaatioiden tärkeimmistä päätöksistä. Sähköinen taloushallinto ja hallittu ulkoistaminen voivat tehostaa yrityksen toimintaa, vähentää virheitä ja antaa oikeaa ja oikea-aikaista tietoa päätöksenteon tueksi.

Yrityksen taloushallinnon hoitamisen voi ulkoistaa tilitoimistolle joko osittain tai kokonaan. Ulkoistamisen asteen arvioinnissa on tärkeää punnita yrityksen omia tavoitteita ja tulevaisuuden tahtotilaa sekä odotuksia tilitoimistokumppania kohtaan. Haluatko kumppaniksi toimijan, joka auttaa lähinnä hallitsemaan yrityksesi taloutta, vai joka pystyy myös kehittämään liiketoimintaasi ja auttamaan omaisuutesi arvon kasvattamisessa?

Taloushallinnon ulkoistamispalvelumme:

Taloushallinnon osittaisessa ulkoistamisessa voimme hoitaa yrityksesi kirjanpidon ja tilinpäätöksen tekemisen. Tarvittaessa hoidamme myös palkanlaskennan puolestasi. Taloushallinnon kokonaisvaltaisessa ulkoistamispalvelussa hoidamme lakisääteisen velvollisuuksien ja palkkaprosessien lisäksi myös yrityksesi osto- ja myyntireskontran.

Mitä on sähköinen ostolaskutus ja -reskontra?

Ostolaskujen käsittelypalvelussamme yrityksesi kaikki ostolaskut käsitellään sähköisesti pilvipalvelussa. Ostolaskut virtaavat yritykseesi sähköisinä verkkolaskuina ja skannauspalvelussa mahdolliset paperilaskut tulkitaan sähköiseen muotoon. Laskut ovat helposti tarkastettavissa ajasta ja paikasta riippumatta taloushallinnon pilvipalvelussa. Ostolaskujen kirjanpidon tapahtumat muodostuvat pitkälti automaattisesti ja tilitoimiston asiantuntija tarkastaa kirjanpidon
oikeellisuuden kuukausittain.

Mitä on sähköinen myyntilaskutus ja -reskontra?

Sähköisessä taloushallinnossa teet yrityksen myyntilaskut ajasta ja paikasta riippumatta pilvipalvelussa. Lähettämäsi laskut toimitetaan vastaanottajille oikeassa muodossa verkkolaskuna, sähköpostilla tai tulostuspalvelun kautta paperilla. Sähköisessä myyntilaskutuksessa tilitoimiston vastuulle annetaan usein myyntireskontran hoitaminen ja mahdollinen perintä, mutta ne voi hoitaa myös itse. Tarvittaessa myyntilaskuaineisto voidaan noutaa sähköisesti yrityksesi CRM-järjestelmästä tai toiminnanohjausjärjestelmästä. Myös myyntilaskutuksessa kirjanpidon tapahtumat muodostuvat automaattisesti ja tilitoimiston asiantuntija tarkastaa tapahtumat kuukausittain.

Katso lisää sähköisen taloushallinnon palveluistamme ja käyttämistämme ohjelmistoista. Tutustu myös ArvoRaportti BI -palveluumme, jonka avulla voit seurata yrityksesi talouden keskeisiä tunnuslukuja helposti yhdessä paikassa. Tarvittaessa saat asiantuntijamme jatkuvan tuen raporttien ja tunnuslukujen tulkintaan.

Näin varmistat hyödyt taloushallinnon ulkoistamisesta:

 

  1. Mieti, kuinka paljon lasket arvoa omalle työajallesi. Entä kuinka paljon sinun kannattaa investoida taloushallinnon tietojärjestelmiin?

 

  1. Mitä hyötyä saat taloushallinnon pitämisenä sisäisenä toimintona? Rutiininomaiset työt olisi luultavasti järkevämpää ulkoistaa, jolloin aikaa voidaan käyttää yrityksen kehittämiseen ja tuottavaan työhön.

 

  1. Osto- ja myyntireskontran ulkoistaminen kannattaa laskumäärien ollessa suuria. Osto- ja myyntilaskutuksen hoitaminen on helppoa sähköisten järjestelmien avulla yrityksissä sisäisestikin. Suurimpia hyötyjä ulkoistamisesta saavat yritykset, joilla on merkittävä määrä laskuja ja laskuntarkastajia.

 

  1. Pohdi omia tavoitteistasi suhteessa tilitoimistoon. Millaisia tavoitteita asetat palvelun laadulle ja mitä palveluita tilitoimiston pitää pystyä tuottamaan. Varaudu myös tulevaisuuden eri vaihtoehtoihin. Selvitä pystyykö tilitoimisto vastaamaan yrityksesi kaikkiin kehitysvaiheisiin, myös mahdolliseen kasvuun ja omistusjärjestelyihin.

 

 

Katso asiakasreferenssejä

Kuinka voisimme auttaa?

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous:

Lähetä viesti

tai ole suoraan yhteydessä asiantuntijoihimme:

Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@tietoakseli.fi

Jouni Bruce - TietoAkseli

Jouni Bruce

Myyntipäällikkö, Keski- ja Pohjois-Suomi

050 4310 336

Leena Neuvonen - TietoAkseli Group

Leena Neuvonen

Myyntipäällikkö, Itä-Suomi

050 4723 710

Juha-Pekka Orava

Myynti- ja markkinointijohtaja

050 3686 989

Esko Hakkarainen

Myyntipäällikkö, Etelä- ja Länsi-Suomi

044 9725 007

 

Samu Lehtonen

Growth Manager, taloushallinto (yli 50 hlö)

040 7542 660

Joel Tommila

Growth Manager, taloushallinto (yli 50 hlö)

050 3431 406

Ota yhteyttä

Täytä lomake ja otamme sinuun pian yhteyttä.

Valinnat
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Näin käsittelemme henkilötietojasi >