Referenssit

Palaa referensseihin

Wise Group osti Sormunen & Timonen Oy:n liiketoiminnan

2017

Wise Group on ostanut Rakennussuunnittelutoimisto Sormunen & Timonen Oy:n liiketoiminnan

Wise Group Finland Oy on hankkinut kuopiolaisen Rakennussuunnittelutoimisto Sormunen & Timonen Oy:n liiketoiminnan. Hankinnalla Wise Group vahvistaa asemaansa Kuopiossa ja sen lähiympäristön merkittävällä markkina-alueella.

”Meillä on Kuopiossa jo korjausrakentamiseen ja akustiikkasuunnitteluun keskittynyt yksikkö. Sormunen & Timonen Oy:n vahva suunnittelukokemus erityyppisistä kohteista sekä pitkäaikaiset asiakassuhteet täydentävät täydellisesti nykyistä palvelupalettiamme ja mahdollistavat entistä paremmat palvelut asiakkaillemme myös paikallisesti”, Wise Groupin toimitusjohtaja Aki Puska toteaa.

Rakennussuunnittelutoimisto Sormunen & Timonen Oy:n päätoimialana on rakenne-, elementti- ja arkkitehtisuunnittelu, joiden lisäksi se tekee myös saneeraussuunnittelua. Tällä hetkellä merkittävä osa rakennesuunnittelun liikevaihdosta tulee pääkaupunkiseudun asuntokohteista.

Yrityksen palveluksessa on yhteensä 22 asiantuntijaa, jotka kaikki siirtyvät Wise Groupin palvelukseen vanhoina työntekijöinä. Yhtiön nykyinen toimitusjohtaja Erkki Kerttula jatkaa yksikön vetäjänä ja tulee myös Wise Groupin osakkaaksi.

TietoAkseli Corporate Finance toimi järjestelyssä myyjän neuvonantajana.