Referenssit

Palaa referensseihin

Isoweli Oy ja JK-Center Oy yhdistyivät

2019

Isoweli Oy ja JK-Center Oy yhdistyivät 1.10.2019. Yhtiöt ovat toimineet samalla talousalueella, samojen tuotteiden ja palveluiden parissa Keski-Suomessa kaksi vuosikymmentä. Yhdistyminen antaa meille leveämmät hartiat toteuttaa asiakkaidemme tarvitsemia palveluita. Saamme samalla myös enemmän resursseja kehittää omia prosessejamme, sekä pystymme kilpailemaan tarvittaessa kansainvälisten toimijoiden rinnalla varteenotettavana vaihtoehtona, kommentoivat Kari Paananen ja Jarmo Kemppainen.

Isoweli Oy:n ja JK-Center Oy:n yhteenlaskettu liikevaihto 2019 on noin 8ME ja pyrimme 2020 tilikaudella 10ME:n liikevaihtoon. Yhtiö työllistää yli 50 henkilöä.

Yhdistyminen toteutettiin siten, että Isoweli Oy osti JK-Center Oy:n liiketoiminnan ja Jarmo Kemppainen tuli osakkaaksi yhdistyneeseen kokonaisuuteen, jatkamme siis tästä Isoweli – nimellä. Uuden kokonaisuuden toimitusjohtajana jatkaa Isoweli Oy:n Toimitusjohtaja Kari Paananen, Jarmo Kemppainen keskittyy jatkossa asiakastyöhön.

“On hienoa, että Isoweli ja JK-Center ovat nyt yhdessä. Asiakkaamme pääsevät varmasti aivan uudella tavalla hyötymään yhteistyöstä uudistuneen yhtiön kanssa. On kuitenkin tärkeää sanoa, ettei toimintojen yhdistäminen muuta millään tapaa nykyisiä sitoumuksia tai asennetta Asiakkaisiimme, kommentoi Jarmo Kemppainen”

TietoAkseli Corporate Finance toimi järjestelyssä myyjän neuvonantajana.