Referenssit

Palaa referensseihin

QMG osti Ajansähkö Oy:n

2021

Talotekniikkakonserni QMG kasvattaa palveluitaan, kun jyväskyläläinen Ajansähkö liittyy konserniin 18.10.2021 solmitulla kaupalla. Pidemmän aikavälin tavoitteena on kokonaistalotekniikkapalvelun tarjoaminen Keski-Suomessa. Ajansähkön yrittäjät Heimo Niininen ja Erkki Ahtiainen sekä koko henkilöstö jatkavat tehtävissään.

Vuonna 1987 perustettu Ajansähkö on pitkään ollut alueensa vahvimpia yksityisiä sähkö- ja teleurakoitsijoita. Yhtiön palveluihin kuuluvat myös turvatekniikka ja automaatiourakointi, joka mahdollistaa erikoispalveluita, kuten vaativien kohteiden valaistuksenohjausta.

Ajansähkö palvelee rakennusliikkeitä ja kiinteistönomistajia, ja on tunnettu muun muassa laajoista koulu- ja sairaalasähköistyksistään. Ajansähkön liikevaihto oli 6,3 miljoonaa euroa vuonna 2020 ja se työllistää noin 30 ammattilaista Jyväskylässä ja Keski-Suomessa.

QMG on Suomen kolmanneksi suurin talotekniikkayritys. Kesäkuussa 2021 KLAR Partners osti QMG:n ja rakentaa siitä ja ruotsalaisesta Sandbäckensista pohjoismaista talotekniikkakonsernia.

TietoAkseli Corporate Finance toimi myyjän neuvonantajana.

Lue koko tiedote: https://www.sttinfo.fi/tiedote/qmg-ostaa-ajansahkon-ja-vahvistaa-asemiaan-keski-suomessa?publisherId=69817476&releaseId=69922007