Referenssit

Palaa referensseihin

Juto Rakennus Oy

Juto Rakennus Oy – Pohjois-Suomessa palveleva rakennusliike, joka tekee saumattomalla yhteistyöllä lyömätöntä laatua

Juto Rakennus tarjoaa laadukkaita palveluja matkailu-, uudis- ja korjausrakentamiseen sekä liiketilamuutoksiin Lapissa ja Pohjois-Pohjanmaalla. Yhtiö on toiminut alalla jo yli 20 vuotta ja sen toiminnan lähtökohtana on sujuva yhteistyö asiakkaan kanssa.

Juto Rakennus on ollut TietoAkselin taloushallintoasiakas vuodesta 2017 alkaen. Yrityksen taloushallintoa hoidettiin entisessä tilitoimistossa muusta liiketoiminnasta erillään olevalla järjestelmällä, joka ei tarjonnut ajantasaista tietoa yrityksen päättäjille. TietoAkselille siirryttyään yrityksessä otettiin käyttöön Lemonsoftin toiminnanohjausjärjestelmä, jossa kaikki liiketoiminnan kannalta keskeiset asiat hoituvat reaaliaikaisesti yhdessä paikassa.

Juto Rakennus arvostaakin nykyisessä talous- ja palkkahallintopalvelussaan erityisesti yhtä kokonaisjärjestelmää, joka tukee saumattomasti kasvua ja vähentää yrityksen omaa hallinnollista työtä.

TietoAkselilta yritys saa myös vahvaa Lemonsoft-osaamista yhdistettynä taloushallinnon laadukkaaseen tekemiseen, jonka avulla raportointi on reaaliaikaista ja sen pohjalta voidaan tehdä parempia päätöksiä.

– Ohjelmistot auttavat pitämään hallintopuolen kunnossa, lisäävät kustannustehokkuutta ja auttavat reagoimaan asioihin nopeasti. Kun kaikki tieto on suurimmaksi osaksi samassa paikassa, on työ ja ohjelmiston käyttö helppoa yhdistää, kertoo Juto Rakennuksen toimitusjohtaja Veijo Alaoja. 

 

Lisätiedot:

Veijo Alaoja
Toimitusjohtaja
Juto Rakennus Oy
0207 120770
veijo.alaoja(at)jutorakennus.fi

https://jutorakennus.fi/