Uutiset

Palaa uutisiin

Mika Niiniketo TietoAkseli Groupin asiantuntijapalveluiden johtajaksi

Hallintotieteiden maisteri Mika Niiniketo on nimitetty TietoAkseli Groupin asiantuntijapalveluliiketoiminnan liiketoimintajohtajaksi 1.4.2020 alkaen.  

Niiniketo johtaa liiketoiminta-aluetta ja vastaa sen palveluiden kehittämisestä sekä tavoitteiden mukaisesta kasvusta. Hänet on nimitetty samalla myös konsernin johtoryhmän jäseneksi.  

UHY TietoAkselin tarjoamien asiantuntijapalveluiden lisäksi liiketoiminta-alueeseen kuuluvat myös konsernin yritysjärjestelypalveluja tuottavan Vinanssi Corporate Financen sekä tilintarkastukseen keskittyneen UHY ValueMinersin toiminnot.  

Niiniketo on toiminut aiemmin yhtiön Corporate Finance -palveluiden johtajana ja jatkaa edelleen tässä roolissa laajemman tehtävänkuvansa ohella.   

– Olen erittäin innoissani, että saan nyt auttaa meidän rautaisia ammattilaisiamme ja kehittää heidän kanssaan asiantuntijapalveluliiketoimintaamme yhä paremmaksi. Asiantuntijapalveluidemme tavoitteena on tukea asiakkaidemme liiketoimintaa ja yrityksen johtamista pitkällä tähtäimellä. Autamme yrityksiä ja omistajia esimerkiksi talouden johtamisessa, verotuksen kysymyksissä, tilintarkastuksissa ja erilaisissa yritysjärjestelyissä, Mika Niiniketo toteaa.


Mika Niiniketo

 

Lisätietoja:  

Samuel Akselin 
toimitusjohtaja 
TietoAkseli Group
010 3472 874 
samuel.akselin@tietoakseli.fi  

 

 

TietoAkseli Group  

TietoAkseli Group tarjoaa asiakkailleen taloushallinnon, taloudellisen neuvonannon, tilintarkastuksen sekä yritysjärjestelyjen keskitettyä osaamista. Konserniin kuuluvat taloushallinnon asiantuntijayritys UHY TietoAkseli, yritysjärjestelyiden neuvonantaja Vinanssi Corporate Finance sekä tilintarkastuspalveluihin erikoistunut UHY ValueMiners. 

TietoAkseli Group on suomalainen perheyritys ja Perheyritysten liiton jäsen sekä osa kansainvälistä UHY-yritysketjua. UHY:n itsenäiset jäsentoimistot tarjoavat johdon konsultoinnin ja taloushallinnon asiantuntijapalveluja lähes 100 maassa. 

TietoAkseli Groupin toimipisteet sijaitsevat JyväskylässäHelsingissäTampereellaOulussa, Mikkelissä, Pieksämäellä ja Ikaalisissa. Konsernin liikevaihto viime vuonna oli 9 miljoonaa euroa ja henkilöstömäärä noin 140.