TietoAkseli –
Tilitoimisto Jyväskylässä

Sähköisen taloushallinnon huippuosaamista ja henkilökohtaista asiantuntijapalvelua yrityksesi arvoa kasvattaen.

Lue lisää Miksi TietoAkseli?

TietoAkseli – Tilitoimisto Jyväskylä

Puistokatu 2 C (Kolmikulma)
40100 Jyväskylä. Toimistomme sijaitsee 3. kerroksessa tasolla 5
010 3472 800
info@tietoakseli.fi

Jyväskylässä tarjoamme laajan taloushallinto- ja asiantuntijapalveluiden verkoston käyttöösi

Jyväskylässä sijaitsee TietoAkselin päätoimipiste. Täällä yritystäsi palvelee yli 90 rautaista taloushallinnon ammattilaista. Tarjoamme paikallista asiantuntemusta jokaisella taloushallinnon osa-alueella.

Pitkän kokemuksemme ansiosta tunnemme alueen talouselämän hyvin. Käytössämme on laaja yhteistyöverkosto ja pyrimme aina hyödyntämään paikallisia palveluntarjoajia. Asiakkaanamme on eri kokoisia yrityksiä lukuisilta eri toimialoilta, yhden ihmisen yrityksistä suuryrityksiin.

Olemme ylpeitä työstämme ja välitämme asiakkaistamme aidosti. Pitkä kokemuksemme, laadukkaat työvälineet ja laaja-alainen osaamisemme takaavat sen, että saat asiakkaanamme parasta tilitoimistopalvelua. Haluamme tehdä asiat hyvin ja huolella.

Enemmän kuin kasvotonta kirjanpitoa

Uskomme, että yhteistyö on hedelmällisintä silloin, kun sekä asiakas, että tilitoimisto ovat aidosti kiinnostuneita yrityksen liiketoiminnasta ja haluaa panostaa sen kehittämiseen. Hyvä asiakassuhde perustuu luottamukseen ja siitä hyötyvät molemmat osapuolet.

TietoAkseli on moderni ja tehokas asiantuntijayritys, jossa olemme pystyneet säilyttämään henkilökohtaisen palvelun. Autamme yritystäsi kasvamaan ja kehittymään, ja meille on kunnia-asia saada seurata sitä lähietäisyydeltä. Emme tarjoa pelkästään kasvotonta kirjanpitoa, vaan laadukasta ja kokonaisvaltaista palvelua, joka tukee yrityksesi toimintaa sen suunnitteluvaiheesta aina exit-vaiheeseen asti.

Henkilökohtaisen palvelun lisäksi käytämme nykyaikaisia sähköisiä taloushallinnon järjestelmiä. Ohjelmistorepertuaariimme kuuluu muun muassa Procountor, Lemonsoft ja Netvisor. Opastamme sinut ja yrityksesi vastuuhenkilöt kädestä pitäen erilaisten järjestelmien käyttöönotossa ja hyödyntämisessä.

Jätä erikoisosaaminen tilitoimistoammattilaisille

Yrittäjänä sinun ei välttämättä kannattaa käyttää aikaasi kaiken osaamiseen. Me TietoAkselilla pyrimme siihen, että voit keskittyä omaan osaamiseesi ja jättää huoletta muut asiat meidän hoidettavaksemme.

Yhden hengen yrittäjälle voivat riittää lakisääteiset palvelut, eli perus kirjanpitopaketti. Kun työntekijöitä alkaa olla ja toiminta on laajempaa, erikoisasiantuntijapalveluista on yritykselle iso hyöty. Kun lukuja seurataan tarkemmin ja niiden pohjalta tehdään asianmukaisia toimenpiteitä, tulevat eurot nopeasti takaisin yrityksen kassaan. Samalla pääset yrittäjänä paremmin kiinni omaan liiketoimintaasi ja voit alkaa kasvattaa yrityksesi arvoa.

Asiakkaanamme saat kaikki yritystoimintaan liittyvät palvelut saman katon alta, koski se sitten palkanlaskua, työehtosopimusasioita, veroneuvontaa, yrityksen kasvua, yrityskauppoja tai esimerkiksi kansainvälistymistä.

Palvelumme

Kirjanpito ja tilinpäätös – Palkanlaskenta – Talousjohtaminen
YritysjärjestelytKansainväliset palvelutTilintarkastuspalvelut
Sähköinen taloushallintoProcountorLemonsoftNetvisor

Ohjelmistokumppaneinamme mm.

Lemonsoft tilitoimistokumppani
Mepco logo

Tilitoimistoasiakkaitamme Jyväskylän seudulla:

 

Teräsmyynti on ollut asiakkaanamme vuodesta 2018 lähtien. Käytössämme on yhteinen pilvipalvelu Procountor, jossa hoidamme asiakkaan kirjanpidon ja palkanlaskennan.  Teräsmyynnille tärkeitä tilitoimistokumppanin ominaisuuksia ovat sparraava ote, luotettavuus sekä henkilökohtainen asiakaspalvelu.

 

Olemme tehneet yhteistyötä jyväskyläläisen logistiikkaohjelmistoja valmistajan Silvasti Softwaren kanssa vuodesta 2013 muun muassa taloushallinnon ja palkanlaskennan tiimoilta. Yhteisenä järjestelmänä on Procountor, joka mahdollistaa tietojen seuraamisen helposti, milloin ja missä vain. Silvasti Softwaren toimitusjohtaja Panu Silvasti arvostaa kumppanissaan erityisesti aikataulujen pitävyyttä ja työn laatua.

 

Jämsän Patalahti Oy on ollut asiakkaanamme vuodesta 2013. Hoidamme Patalahden kirjanpidon ja palkanlaskennan Procountor Taloushallinto -ohjelmalla. Patalahti on myös hyödyntänyt laajasti asiantuntijapalveluitamme, joita tuottaa yli kymmenenhenkinen asiantuntijatiimimme. Yrityksen toimitusjohtajan Henri Junnolan mukaan yhteistyö on helppoa ja vaivatonta. Suuri arvo on myös Procountorin mahdollistamalla ajantasaisella tiedolla.

Sovi tapaaminen

Katsotaan yhdessä miten voimme parhaiten auttaa yritystäsi.

Lähetä viesti

tai soita suoraan asiantuntijoillemme

Juha-Pekka Orava

050 3686 989

Käyntiosoite

TietoAkseli Oy
Puistokatu 2 C (Kolmikulma)
40100 Jyväskylä

Toimistomme sijaitsee 3. kerroksessa tasolla 5.

 

Postiosoite

TietoAkseli Oy
PL 211
40101 Jyväskylä

TietoAkselin postilaatikko sijaitsee Kolmikulman C-rapun aulassa.

 

Yhteystiedot

info@tietoakseli.fi

puh 010 3472 800
faksi 010 3472 801

Katso tarkemmat tiedot toimiston aukioloajoista, pysäköinnistä ja laskutuskäytännöistä täältä.