UHY TietoAkseli –
Tilitoimisto Jyväskylässä

Sähköisen taloushallinnon huippuosaamista ja henkilökohtaista asiantuntijapalvelua yrityksesi arvoa kasvattaen.

Lue lisää Miksi TietoAkseli?

Sari Suominen - Powen Oy
"Kasvuyrityksenä keskitymme ydinbisneksemme kehittämiseen. Taloushallinnon ulkoistaminen TietoAkseliin on ollut fiksu veto."
Sari Suominen, Powen Oy

UHY TietoAkseli – Tilitoimisto Jyväskylä

Puistokatu 2 C (Kolmikulma)
40100 Jyväskylä

Toimistomme sijaitsee 3. kerroksessa tasolla 5.

010 347 2800

info@tietoakseli.fi

 

Täydet yhteystiedot

Jyväskylässä tarjoamme laajan taloushallinto- ja asiantuntijapalveluiden verkoston käyttöösi

Jyväskylässä sijaitsee TietoAkselin päätoimipiste. Täällä yritystäsi palvelee 80 rautaista taloushallinnon ammattilaista. Tarjoamme paikallista asiantuntemusta jokaisella taloushallinnon osa-alueella.

Pitkän kokemuksemme ansiosta tunnemme alueen talouselämän hyvin. Käytössämme on laaja yhteistyöverkosto ja pyrimme aina hyödyntämään paikallisia palveluntarjoajia. Asiakkaanamme on eri kokoisia yrityksiä lukuisilta eri toimialoilta, yhden ihmisen yrityksistä suuryrityksiin.

Olemme ylpeitä työstämme ja välitämme asiakkaistamme aidosti. Pitkä kokemuksemme, laadukkaat työvälineet ja laaja-alainen osaamisemme takaavat sen, että saat asiakkaanamme parasta tilitoimistopalvelua. Haluamme tehdä asiat hyvin ja huolella.

Enemmän kuin kasvotonta kirjanpitoa

Uskomme, että yhteistyö on hedelmällisintä silloin, kun sekä asiakas, että tilitoimisto ovat aidosti kiinnostuneita yrityksen liiketoiminnasta ja haluaa panostaa sen kehittämiseen. Hyvä asiakassuhde perustuu luottamukseen ja siitä hyötyvät molemmat osapuolet.

TietoAkseli on moderni ja tehokas perheyritys, jossa olemme pystyneet säilyttämään henkilökohtaisen palvelun. Autamme yritystäsi kasvamaan ja kehittymään, ja meille on kunnia-asia saada seurata sitä lähietäisyydeltä. Emme tarjoa pelkästään kasvotonta kirjanpitoa, vaan laadukasta ja kokonaisvaltaista palvelua, joka tukee yrityksesi toimintaa sen suunnitteluvaiheesta aina exit-vaiheeseen asti.

Henkilökohtaisen palvelun lisäksi käytämme nykyaikaisia sähköisiä taloushallinnon järjestelmiä. Ohjelmistorepertuaariimme kuuluu muun muassa Procountor, Lemonsoft ja Netvisor. Opastamme sinut ja yrityksesi vastuuhenkilöt kädestä pitäen erilaisten järjestelmien käyttöönotossa ja hyödyntämisessä.

Jätä erikoisosaaminen tilitoimistoammattilaisille

Yrittäjänä sinun ei välttämättä kannattaa käyttää aikaasi kaiken osaamiseen. Me TietoAkselilla pyrimme siihen, että voit keskittyä omaan osaamiseesi ja jättää huoletta muut asiat meidän hoidettavaksemme.

Yhden hengen yrittäjälle voivat riittää lakisääteiset palvelut, eli perus kirjanpitopaketti. Kun työntekijöitä alkaa olla ja toiminta on laajempaa, erikoisasiantuntijapalveluista on yritykselle iso hyöty. Kun lukuja seurataan tarkemmin ja niiden pohjalta tehdään asianmukaisia toimenpiteitä, tulevat eurot nopeasti takaisin yrityksen kassaan. Samalla pääset yrittäjänä paremmin kiinni omaan liiketoimintaasi ja voit alkaa kasvattaa yrityksesi arvoa.

Asiakkaanamme saat kaikki yritystoimintaan liittyvät palvelut saman katon alta, koski se sitten palkanlaskua, työehtosopimusasioita, veroneuvontaa, yrityksen kasvua, yrityskauppoja tai esimerkiksi kansainvälistymistä.

TietoAkseli on osa UHY-verkostoa, jonka kautta yrityksesi saa kansainvälistä osaamista käyttöönsä. Mikäli toimintanne laajenee ulkomaille, paikalliset asiantuntijat osaavat auttaa yritystäsi mm. verotukseen ja lupiin liittyvissä asioissa.

Palvelumme

Kirjanpito ja tilinpäätös – Palkanlaskenta – Talousjohtaminen
YritysjärjestelytKansainväliset palvelutTilintarkastuspalvelut
Sähköinen taloushallintoProcountorLemonsoftNetvisor

Asiakkaitamme:

Plus Katsastus logo
Savotta logo

Taloushallinnon ulkoistajan opas
Taloushallinnon ulkoistajan opas
Lataa opas

Sovi tapaaminen

Katsotaan yhdessä miten voimme parhaiten auttaa yritystäsi.

Lähetä viesti

tai soita suoraan asiantuntijoillemme

Lea Sinivaara

040 0881 030

Markus Johansson

045 6901 866

Käyntiosoite

TietoAkseli Oy
Puistokatu 2 C (Kolmikulma)
40100 Jyväskylä

Toimistomme sijaitsee 3. kerroksessa tasolla 5.

Toimiston aukioloajat

Toimistomme on avoinna arkisin maanantaista perjantaihin klo 8.00-16.00.

Postiosoite

TietoAkseli Oy
PL 211
40101 Jyväskylä

TietoAkselin postilaatikko sijaitsee Kolmikulman C-rapun aulassa.

Pysäköinti

Pysäköintitilaa on Kolmikulman parkkihallissa. Parkkihallista on kulku C-rappuun parkkihallin tasolta 4.

Yhteystiedot

info@tietoakseli.fi

puh 010 3472 800
faksi 010 3472 801

Laskutusosoite

Toivomme laskutuksen tapahtuvan ensijaisesti sähköisesti.

Tarkemmat laskutustiedot löytyvät omalta sivultaan.