Kirjanpito ja tilinpäätös

Pidämme huolen taloushallintosi perustasta kehittyneillä digitaalisilla työkaluilla sekä huippuluokan ammattitaidolla.

Coffea ulkoisti taloushallintonsa – katso video

Lakisääteiset velvoitteet voi hoitaa lisäarvoa tuottaen  

Liiketoiminnassa menestyminen edellyttää, että yrityksesi taloushallinto on ammattimaisesti järjestetty. Me TietoAkselilla huolehdimme yrityksesi kirjanpidosta ja tilinpäätöksestä luotettavasti ja oikea-aikaisesti. Tehokkaasti järjestetyt taloushallintopalvelut tukevat yrityksesi liiketoimintaa ja tuovat kilpailuetua.

Kirjanpito, ALV ja ilmoitukset verottajalle

Laadimme kirjanpitosi kuukausittain, suoritamme arvonlisäveron laskennan ja ilmoittamisen verottajalle. Saat joka kuukausi tuloslaskelman sekä taseraportin. Kun on tilinpäätöksen aika, pidämme sen valmistumisen myötä yhteisen palaverin ja lopuksi laadimme veroilmoituksen. Henkilökohtainen taloushallinnon ammattilainen neuvoo sinua askarruttavissa kysymyksissä tilikauden kaikissa vaiheissa.

Lue lisää palveluistamme

Sähköisen taloushallinnon palvelut
Talousjohtaminen


Taloushallinnon ulkoistajan opas
Taloushallinnon ulkoistajan opas
Lataa opas

Luotettavasti hoidettu taloushallinto on mielenrauhaa

Saat palvelun käyttöösi vaivattomasti avaimet käteen -periaatteella. Hoidamme yrityksesi kirjanpidon ja viranomaisilmoitukset oikeaan aikaan lakeja ja säännöksiä noudattaen

Henkilökohtaista neuvontaa

Tuotamme sinulle oikeaa ja oikea-aikaista tietoa päätöksentekosi tueksi. Saat kumppaniksesi keskustelevan taloushallinnon ammattilaisen, jonka osaaminen on käytettävissäsi joka päivä

Enemmän kuin vain kirjanpitoa

Voit käyttää joustavasti myös TietoAkselin erityisasiantuntijoiden apua liiketoimintasi eri käänteissä. 25 vuoden kokemus takaa, että osaamme neuvoa sinua parhaiten yritystäsi hyödyttävällä tavalla.

Sertifioitua laatua

TietoAkseli täyttää laadunhallintastandardin ISO 9001 vaatimukset. Olemme sitoutuneet laatujohtamiseen ja tämä näkyy palveluprosessin kaikissa vaiheissa.

Sovi tapaaminen

Ota yhteyttä ja katsotaan, miten voimme auttaa.

Lähetä viesti

tai soita suoraan asiantuntijoillemme

Antti Liimatainen

010 3472 866

Aki Vesin

010 3472 812

Lea Sinivaara

010 3472 872

Päivi Heiskanen

010 3472 310

Inka Autio

010 3472 802

Ilkka Kemppilä

010 3472 417