Talousjohtaminen

Kasvata yrityksesi arvoa tavoitteellisesti.

Terrawise kehitti raportointiaan – katso video

Talousjohtaminen on tulevaisuuden haltuun ottamista

Älä johda yritystäsi peräpeilistä. Tehokkaalla talousjohtamisella vaikutat suoraan liiketoimintasi tulevaisuuteen ja arvon kehittymiseen tässä ja nyt.

Talousjohtamisen asiantuntijapalvelumme avulla voit kasvattaa liiketoimintasi arvoa reaaliaikaisen taloudellisen informaation avulla. Pureudumme yritystoimintasi kipupisteisiin ja kehittämiskohteisiin ja autamme saavuttamaan strategiset tavoitteesi.

Valitse sinulle sopiva palvelumalli

Talousjohtamisen palvelumme on räätälöitävissä yrityksen tarpeisiin ja tavoitteisiin. Voit valita joko kuukausittaisen controller-palvelun tai hyödyntää talousjohtamisen asiantuntijoidemme osaamista päivä-, tunti- tai projektikohtaisesti tarpeen mukaan.

Kuukausittainen Controller-palvelu

Saat meiltä asiantuntevan controllerin kiinteällä kuukausihinnalla työskentelemään tiiviissä yhteystyössä kanssasi. Palvelu sisältää nykytilan kartoituksen sekä kuukausittaisen kehityskohteiden seurannan ja asiakaspalaverin. Tilinpäätöksen yhteydessä laadimme uuden liiketoiminta-analyysin ja tarkastelemme asetettujen tavoitteiden toteutumista. Samalla määrittelemme yhdessä uudet kehityskohteet ja mittaristot seuraavalle tilikaudelle.

Talousjohdon asiantuntijatyöt sovitusti

Tuotamme talousjohdon asiantuntijapalveluita päivä-, tunti- tai projektikohtaisesti shareholder value -ajattelun mukaisesti tavoitteenamme asiakasyritysten myytävyyden ja arvon kehittäminen. Palvelun keskeisiin osa-alueisiin voi kuulua mm. kassavirran johtaminen, budjetointi, mittaristot, KPI:t, yrityksen arvon määritys ja johtaminen.

 

Katso myös:
Sähköisen taloushallinnon palvelumme

Konkreettista opastusta

Auttaa yritystäsi jalkauttamaan asetetut tavoitteet käytännön työhön.

Kartoita ja analysoi

Paljastaa yrityksesi liiketoiminnan haasteet ja kertoo sen nykyarvon.

Ota itse menetelmät haltuun

Valmennamme sinua kasvattamaan liiketoimintasi arvoa taloudellisen informaation avulla.

Syvällistä yhteistyötä

Saat Controller-asiantuntijasta keskustelevan kumppanin johtamisen tueksi. Näytämme suuntaa, tuemme päätöksentekoa ja tuomme uusia ajatuksia talouteen ja kehittämiseen.

 


 

Talouden johtamisen kuntotesti
Talouden johtamisen kuntotesti
Lataa opas

Sovi tapaaminen

Ota yhteyttä ja katsotaan, miten voimme auttaa.

Lähetä viesti

tai soita suoraan asiantuntijoillemme

Harri Kanerva

010 3472 888

Lea Sinivaara

010 3472 872

Päivi Heiskanen

010 3472 931

Ilkka Kemppilä

010 3472 417

Jouni Bruce

010 3472 925