Kansainväliset palvelut

Taloushallinnon tukea kun on aika suunnata uusille markkinoille, kattavan verkoston turvin.

Finn-Savotta sai apua kansainvälistymiseen – katso video

Tarjoamme ainutlaatuista palvelua kansainvälistyville suomalaisyrityksille

Onko yritystoimintasi laajentumassa uudelle markkina-alueelle? Suunnitteletko tytäryhtiön perustamista ulkomaille?

Meiltä saat kattavat taloushallinnon ja yritysoikeuden palvelut myös silloin, kun yritystoimintasi ulottuu kotimaan rajojen ulkopuolelle. Olemme myös erinomainen kumppani jo kansainvälistä liiketoimintaa harjoittavalle yritykselle.

UHY Internationalin itsenäinen jäsen

TietoAkseli on ainoa suomalainen hyväksytty jäsen UHY Internationalissa, yhdessä maailman johtavista liikkeenjohdon ja taloushallinnon yritysketjuista. Verkostoomme kuuluu taloushallinnon asiantuntijayrityksiä liki 100 maassa ja lähes 300 kaupungissa. Yhteistyökumppaneidemme avulla palvelemme Suomessa toimivia kansainvälisten yritysten tytäryhtiöitä sekä suomalaisia yrityksiä kaikkialla maailmassa.

UHY:n verkoston kautta kykenemme tarjoamaan syvällistä asiantuntemusta kohdemaan poliittisesta ja liiketoiminnallisesta ympäristöstä sekä juridiikasta. Tämä on erittäin tärkeää onnistuneessa kansainvälistymisprojektissa. Käytettävissämme ovat myös alueelliset uutiset, case-tutkimukset ja liiketoimintaympäristöä kuvaavat oppaat. Tietomme ovat aina ajan tasalla.

 


UHY TietoAkseli
UHY Internationalin Doing Business -oppaat
Lue lisää

UHY TietoAkseli
UHY Internationalin case-tutkimukset
Lue lisää

UHY TietoAkseli
UHY Internationalin UHY Global -lehti
Lue lisää

Lähes 100 maata kattava tukiverkosto

UHYn jäsenverkoston kautta saat käyttöösi paikallista taloushallinnon ja tilintarkastuksen huippuosaamista lähes 100 maassa ympäri maailman.

Syvällistä paikallisten olojen ymmärrystä

Avustamme yrityksen tai sivuliikkeen perustamisessa kohdemaahan paikallisten käytäntöjen mukaisesti.  Autamme myös sopivien toimitilojen etsimisessä, työtekijöiden palkkaamisessa tai työlupien hankkimisessa

Juridiset velvoitteet helposti ja asiantuntevasti

Huolehdimme yrityksesi viranomaisilmoituksista, palkanmaksusta ja verotuksesta kohdemaassa paikallisten lakien ja asetusten mukaisesti

Toimimme myös sillanpääasemana Suomessa

Huolehdimme kansainvälisesti toimivien yritysten tytäryhtiöiden tai sivuliikkeiden taloushallinnosta Suomessa.

 

UHY TietoAkseli on itsenäinen jäsen maailmanlaajuisessa liikkeenjohdon ja taloushallinnon yritysketjussa UHY Internationalissa, jota hallinnoi Iso-Britanniassa sijaitseva yritys Urbach Hacker Young International Limited. UHY on verkoston yhteisesti käyttämä tuotemerkki. Tässä esitetyt palvelut tarjoaa UHY Tietoakseli, ei UHY tai mikään muu jäsenyritys UHY-verkostossa. UHY ja siihen kuuluvat muut yritykset eivät ole vastuussa toisen jäsenyrityksen tarjoamista palveluista. 

An independent member of UHY

UHY-verkosto on osa Forum of Firmsia, kansainvälistä taloushallinnon yrityksistä koostuvaa järjestöä. Lisätietoa osoitteessa www.forumoffirms.org.

 

Sovi tapaaminen

Ota yhteyttä ja katsotaan, miten voimme auttaa.

Lähetä viesti

tai soita suoraan asiantuntijoillemme

Harri Kanerva

010 3472 888

Lea Sinivaara

010 3472 872

Päivi Heiskanen

010 3472 310