Referenssit

Palaa referensseihin

Teräsmyynti Suomi Oy

Teräsmyynti Suomi Oy – Kaikki teräkset mittoihin leikattuna ja pintakäsiteltynä

Teräsmyynti on terästen ja metallien toimituksen edelläkävijä. Jyväskylästä käsin operoivalla yrityksellä on yli 20 vuoden vankka kokemus alalta. Teräkset toimitetaan asiakkaan haluamaan mittaan, kokoon tai muotoon leikattuna, sekä tarvittaessa käsiteltynä. Yritys tekee myös vaativien materiaalien käsittelyyn tarkoitettuja plasma- ja vesileikkauksia.

Teräsmyynti on ollut TietoAkselin taloushallintoasiakas vuodesta 2018 alkaen. Yritys edellyttää tilitoimistokumppaniltaan luotettavaa palvelua sähköisessä ympäristössä sekä sparraavaa otetta. TietoAkselilta he saavat myös oman nimetyn asiakasvastaavan ja kaipaamaansa henkilökohtaista asiakaspalvelua.

TietoAkseli hoitaa yrityksen kirjanpidon ja palkanlaskennan sähköisessä taloushallinnon pilvipalvelussa Procountorissa. Procountorin etuna on se, että kaikki taloushallinnon prosessit voidaan hoitaa yhdessä ja samassa työkalussa. Procountor sisältää myös sähköiset pankkiyhteydet, kattavat verkkolaskujen lähetys- ja vastaanotto-ominaisuudet, postitus- ja skannauspalvelut sekä sähköiseen viranomaisilmoittamiseen tarvittavat yhteydet. Näin toimintamallista saadaan kustannusten ja ajankäytön suhteen mahdollisimman tehokas ja myös johdon raportointia voidaan kehittää yrityksen tarpeisiin.

– Olen erityisen tyytyväinen aikataulujen pitämiseen ja täsmälliseen työskentelyyn. Olemme käyttäneet myös TietoAkselin asiantuntijapalveluita, joihin olemme myös olleet tyytyväisiä ja saaneet tarvitsemamme avun, kertoo yrityksen varatoimitusjohtaja Solja Lehtimäki. 

 

Lisätietoja:

Solja Lehtimäki
Varatoimitusjohtaja
040 5201 759
solja.lehtimaki(at)terasmyynti.com

www.terasmyynti.fi