Yritysjärjestelyt

Yrityskauppoihin liittyvät elämäsi tärkeimmät päätökset.
On hyvä varmistaa, että kaikki menee oikein.

Yrityskaupat yhteistyössä
Vinanssi Corporate Financen kanssa

Vinanssi Corporate Finance on TietoAkseli –konserniin kuuluva yrityskauppoihin ja –järjestelyihin erikoistunut asiantuntijayritys. Palvelemme teitä kahdeksan hengen tiimin ja yli 300 onnistuneen yrityskaupan tuoman kokemuksen voimin. Palvelumme kattavat koko yrityskaupan prosessin suunnittelusta ja arvonmäärityksestä aina juridiikkaan ja kaupan loppuunsaattamiseen.

Palvelumme:

  • Yrityksen myyntitoimeksiannot
  • Yrityksen ostotoimeksiannot
  • Arvonmäärityspalvelut
  • Rahoituskierrokset
  • Muut rahoitukseen ja omistusjärjestelyihin liittyvät asiantuntijapalvelut
  • Omistaja- ja kasvustrategiat

 

”Vinanssi Corporate Financella ymmärretään yrityskaupat sekä ostajan että myyjän näkökulmasta, jolloin asiat kerrotaan aina selkeästi molempiin suuntiin.”

– Aki Puska, toimitusjohtaja, Wise Group Finland Oy

Löydämme yhteiset intressit

Asiakkaitamme ovat suomalaiset pk-yritykset, pääomasijoittajat sekä kansainväliset yritysostajat. Tunnemme yrityskauppamarkkinat ja osaamme huomioida järjestelyissä sekä myyjän että ostajan intressit.

 

Luotettava ja verkostoitunut toimija

Toimintamme lähtökohta on läpinäkyvyys ja täydellinen luottamus. Pidämme ajan tasalla projektin kaikissa käänteissä ja raportoimme työmme tulokset viikoittain. Olemme laajalle verkostoituneita, myös kansainvälisesti.

 

Kokemusta yli 300 yrityskaupasta

Meillä on ajantasaisen ja laaja-alainen asiantuntijaosaaminen sekä kokemusta yli 200 yrityskaupasta. Tiedämme, miten yrityksen liiketoiminnan ja osakekannan todellinen arvo määritetään.

Autamme luomaan exit-suunnitelman

Autamme valmistautumaan yrityksestä luopumiseen ajoissa, rakentamalla omistajastrategian ja tavoitteellisen exit-suunnitelman.

 


Näin valmistaudut yrityksesi myyntiin
Näin valmistaudut yrityksesi myyntiin
Lataa opas

Sovi tapaaminen

Lähetä viesti

tai soita suoraan asiantuntijoillemme:

Antti Liimatainen

010 3472 866

 

Antti Liimatainen toimii Vinanssi Corporate Financen liiketoiminnasta vastaavana johtajana. Hänellä on kokemusta yli 70 yrityskaupasta ja yli 100 arvonmäärityksestä vastuuasiantuntijana. Lisäksi hän on toiminut johdon taloudellisena neuvonantajana, luennoitsijana, kouluttajana sekä asiantuntijatodistajana oikeuden käsittelyssä.

Petri Korkiamäki

010 3472 809

 

Petri Korkiamäki on erikoistunut tilintarkastukseen ja yritysjärjestelyjen neuvonantoon jo 20 vuoden kokemuksella. Hän työskentelee UHY TietoAkselissa operatiivisena johtajana ja osakkaana, sekä Vinanssissa osakkaana. Korkiamäki on toiminut aikaisemmin EY:n Keski-Suomen aluejohtajana.

Mikko Akselin

010 3472 810

 

Mikko Akselinilla on kokemusta lukuisista yritysjärjestelyistä ja sukupolvenvaihdoksista yli 25 vuoden ajalta. Akselin toimii UHY TietoAkselin toimitusjohtajana, Vinanssissa osakkaana sekä vaikuttaa mm. Suomen Yrittäjien varapuheenjohtajana.

Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@vinanssi.fi

Koko tiimin yhteystiedot löydät täältä.

Jyväskylän toimipiste

Vinanssi Corporate Finance
Puistokatu 2 C
40100 Jyväskylä
www.vinanssi.fi

info@vinanssi.fi
Helsingin toimipiste

Vinanssi Corporate Finance
Laajalahdentie 23 (IBM-talo)
00330 HELSINKI
www.vinanssi.fi

info@vinanssi.fi