Yrityksen arvonmääritys

Säännöllinen arvonmääritys paljastaa yhtiön todellisen arvon ja kehittymisen asteen.

Puolueeton analyysi yrityksesi nykytilasta ja tulevaisuudesta

Laatimamme arvonmääritys antaa puolueettoman näkemyksen yrityksesi arvosta. Perusteina ovat syvällinen analyysi yhtiön taloudellisesta tilanteesta, omistajien haastattelut ja tulevaisuuden ennusteet sekä markkina-analyysi, joka antaa vertailutietoa.

Säännöllisesti tehtynä arvonmääritys antaa omistajille todellisen ja perustellun kuvan yhtiön arvosta ja sen kehittymisestä.

Arvonmääritys perustuu aina useaan näkökulmaan ja käytettävät menetelmät valitaan yrityksen tilanteen, toimialan sekä arvonmäärityksen käyttötarkoituksen mukaan. Analyysiä varten teemme oikaistun tilinpäätöksen.

Arvonmääritystä tarvitaan

  • Omistajien tahtotilan määrittämiseksi
  • Kasvusuunnitelman perustaksi
  • Rahoitus- ja sijoitusneuvotteluiden tukena
  • Sitoutettaessa johtoa
  • Sukupolvenvaihdoksessa
  • Muutettaessa omistuspohjaa

 

Katso myös:

Talousjohtamisen palvelumme

Verotuspalvelumme

Yrityskauppapalvelumme

Webinaaritallenne yrityksen arvonmäärityksestä

Sovi tapaaminen

Ota yhteyttä ja katsotaan, miten voimme auttaa.

Lähetä viesti

tai soita suoraan asiantuntijoillemme

Antti Liimatainen

Operatiivinen johtaja, Asiantuntijapalvelut

010 3472 866

Petri Korkiamäki

KHT

010 3472 809

Matti Kivilammi

Manager, M&A Business services

010 3472 896

 

Antti Liimatainen toimii TietoAkselissa asiantuntijapalveluliiketoiminnan johtajana sekä Vinanssin liiketoiminnasta vastaavana johtajana. Hänellä on kokemusta yli 70 yrityskaupasta ja yli 100 arvonmäärityksestä vastuuasiantuntijana. Lisäksi hän on toiminut johdon taloudellisena neuvonantajana, luennoitsijana, kouluttajana sekä asiantuntijatodistajana oikeuden käsittelyssä.

Petri Korkiamäki on erikoistunut tilintarkastukseen ja yritysjärjestelyjen neuvonantoon jo 20 vuoden kokemuksella. Hän työskentelee TietoAkselissa operatiivisena johtajana ja osakkaana. Korkiamäki on toiminut aikaisemmin EY:n Keski-Suomen aluejohtajana.

Matti Kivilammi toimii TietoAkseli Yhtiöihin kuuluvassa Vinanssi Corporate Financessa analyytikkona. Hänellä on 10 vuoden työtausta ja yli 500 yritysanalyysin kokemus rahoittajaorganisaatioiden kuten Finnveran ja TEKESin/Business Finlandin palveluksesta. Omistajanvaihdoksiin ja yritysten arvon muodostumiseen hänelle on kertynyt muun muassa näkemystä noin 100 rahoitetun omistusjärjestelyn kautta.