TietoAkseli –
Tilitoimisto Pieksämäellä

Digitaalisen taloushallinnon huippuosaamista ja henkilökohtaista asiantuntijapalvelua yrityksesi arvoa kasvattaen.

Lue lisää Miksi TietoAkseli?

"TietoAkselin osaamisen taso on 5/5. Toimintavarmuus ja luotettavuus ovat erittäin korkealla tasolla."
Elmo Valkeinen, Finn-Savotta

TietoAkseli – Tilitoimisto Pieksämäki

Kauppakatu 1, 3. kerros
76100 Pieksämäki
010 3472 800
info@tietoakseli.fi

Osaava ja kokenut taloushallinnon kumppani palveluksessasi

Pieksämäen toimistolla sinua ja yritystäsi palvelee joukko taloushallinnon huippuasiantuntijoita. Olemme osaava ja kokenut tilitoimisto. Tarjoamme yrityksille ja yhdistyksille laajat taloushallintopalvelut, verokonsultointia, sekä erilaisia yritysjohdon palveluita. Meiltä saat myös asiantuntevat tilintarkastuspalvelut paikallisesti.

Käytössämme ovat modernit sähköiset palvelut, kuten Procountor, Lemonsoft ja Netvisor, jotka helpottavat asiointia ja auttavat seuraamaan yrityksen taloutta reaaliaikaisesti.

Henkilökohtaista palvelua

Savon seudun elinkeinoelämä ja toimintaympäristö ovat meille tuttuja. Savossa on runsaasti perheyrityksiä ja pk-yrityksiä ja meillä TietoAkselissa on pitkä kokemus esimerkiksi yrittäjävetoisten perheyritysten toiminnasta. Pystymme auttamaan yritystäsi laaja-alaisesti niin sukupolvenvaihdoksissa kuin verotukseen liittyvissä kysymyksissä.

Ymmärrämme, että henkilökohtainen kontakti on monelle asiakkaallemme tärkeää. Toimistollemme on helppo tulla ja tapaammekin useimpia asiakkaita säännöllisesti kasvokkain. Käytämme myös paljon etäpalveluita, joiden kautta koko TietoAkselin laaja asiantuntijaverkosto on jokaisen asiakkaamme käytössä.

Enemmän kuin kirjanpitoa

Jotta yrityksesi voisi menestyä ja kehittyä, tarvitaan enemmän kuin perinteistä kirjanpitoa. Meiltä saat yrityksen perustamisilmoitukset, talousjohtamisen palvelut, budjetoinnit, rahoitussuunnittelun, raportoinnin, verotuksen, järjestelmien väliset integraatiot, yrityksesi arvonmäärityksen, yrityskaupat ja yritysjärjestelyt.

Kuljemme yrityksesi mukana sen perustamisesta aina exit-vaiheeseen asti. Asiantuntijoillamme on pitkä kokemus työstä alueen yritysten parissa ja monen asiakkaan kanssa yhteistyö on jatkunut sukupolvelta toiselle.

Isona toimijana meillä on käytössämme parhaat mahdolliset työvälineet ja laaja-alainen osaaminen. TietoAkselin yli sadan asiantuntijan verkosto takaa sen, että jokaiseen mieltäsi askarruttavaan kysymykseen löytyy vastaus.

Palvelumme

Kirjanpito ja tilinpäätös – Palkanlaskenta – Talousjohtaminen – HR
YritysjärjestelytKansainväliset palvelutTilintarkastuspalvelut
Sähköisen taloushallinnon palvelutProcountorLemonsoft

Ohjelmistokumppaninamme mm.

Lemonsoft tilitoimistokumppani
Mepco logo

Tilitoimistoasiakkaitamme:

 

Finn-Savotta Oy

Laadukkaista ja kestävistä tuotteistaan tunnettu Finn-Savotta on ollut TietoAkselin asiakas vuodesta 2013 lähtien. TietoAkseli vastaa perheyrityksen kirjanpidosta, palkanlaskennasta sekä ostoreskontrasta. Samalla taloushallinto on muutettu sähköiseksi. Finn-Savotta arvostaa TietoAkselin asiantuntijuutta.

”TietoAkselin osaamisen taso on 5/5. Olen henkilökohtaisesti luottavaisin mielin ja uskallan antaa heidän hoitaa asioita. He pitävät puoliamme ja hoitavat asiat todella asiantuntevasti. Toimintavarmuus ja luotettavuus ovat erittäin korkealla tasolla”, toimitusjohtaja Elmo Valkeinen kuvailee.

Sovi tapaaminen

Sovitaan tapaaminen ja katsotaan, miten voimme auttaa parhaiten yritystäsi.

Lähetä viesti

tai soita suoraan asiantuntijoillemme

Leena Neuvonen - TietoAkseli Group

Leena Neuvonen

050 4723 710

Juha-Pekka Orava

050 3686 989

Käyntiosoite

TietoAkseli Oy
Kauppakatu 1
76100 Pieksämäki

Toimistomme sijaitsee 3. kerroksessa.

 

Postiosoite

TietoAkseli Oy
Latomo
Kauppakatu 1
76100 Pieksämäki

 

Yhteystiedot

info@tietoakseli.fi

puh. 010 3472 800

Katso tarkemmat tiedot toimiston aukioloajoista, pysäköinnistä ja laskutuskäytännöistä täältä.