HR

Luotettava kumppani henkilöstöhallintosi kokonaisvaltaiseen kehittämiseen.

Yöpuu ulkoisti palkanlaskentansa – katso video

Luotettava kumppani kaikissa HR-tarpeissa

Me uskomme, että HR on vastaus tulevaisuuden haasteisiin. HR-palvelukokonaisuutemme auttaa sinua pureutumaan yrityksesi kipupisteisiin ja  rakentamaan henkilöstöstäsi menestystekijän yrityksellesi. Tarjoamme myös mielenrauhaa ja läpinäkyvyyttä sujuvoittamalla henkilöstöhallinnon prosesseja.

Näin yhteistyömme etenee

Yhteistyömme lähtee aina liikkeelle kattavasta HR-asioiden nykytilan kartoituksesta. Sen jälkeen valitsemme yhdessä yrityksesi tarpeita parhaiten palvelevat ratkaisut. Et maksa turhasta.

Kipupisteitä voimme työstää yhdessä esimerkiksi työpajassa. Halutessasi järjestämme henkilökunnallesi myös räätälöityä valmennusta ja koulutusta. Osaamisemme ei lopu kesken, sillä vaativissa konsultointitarpeissa saat avuksesi konserniyrityksemme, henkilöstön ja johdon kehittämiseen erikoistuneen, Odeco Oy:n koulutetut psykologit ja konsultit.

Tehdään yhdessä henkilöstöstäsi tulevaisuutesi tekijä.

Neljä selkeää palvelukokonaisuutta

1. HR Kartta

Selvitämme kanssasi HR-asioiden nykytilan ja mahdolliset kipupisteet. Määritämme tulevaisuuden tahtotilan, tavoitteet ja kehityskohteet.

2. HR Paja

Järjestämme fasilitoidun työpajan yrityksesi henkilökunnalle, jossa pureudumme yhdessä HR Kartan avulla löydettyihin kipupisteisiin.

3. HR Guru

Voimme keskitymme kipupisteisiin syvällisemmin. Tarjoamme räätälöityä konsultointia, valmennusta tai koulutusta haluamallasi tavalla.

4. HR Viisas

Tarjoamme halutessasi syvällistä konsultointia HR-asioihin kehittämiseen yhdessä konserniyrityksemme Odeco Oy:n kanssa. Kokeneet psykologit ja vuorovaikutuskouluttajat työskentelevät kanssasi.

Ota yhteyttä ja kerro miten voisimme auttaa. Valitaan yhdessä yrityksesi tarpeita parhaiten palveleva kokonaisuus.

 

Syvällistä ja yksilöllistä ymmärrystä

Pystymme auttamaan yritystäsi kattavasti ja juuri sinun lähtökohdistasi käsin.

Selkeät ja kattavat palvelupaketit

Yhteistyömme lähtee aina liikkeelle kattavasta HR-asioiden nykytilan kartoituksesta. Sen jälkeen voit valita tarpeisiisi ja resursseihisi sopivat palvelut. Et maksa turhasta.

 

 

Kattava verkostomme käytettävissäsi

Verkostostamme löytyy erittäin asiantuntevaa HR-osaamista esimerkiksi henkilöarviointeihin, työlainsäädäntöön ja juridisiin kysymyksissä.

Kaikki palkka- ja HR-asiat samasta paikasta

Tarjoamme palveluja palkanlaskennasta aina vaativaan HR-asioiden kehittämiseen. Olemme luotettava kumppani kaikissa henkilöstöasioissa.

 

Sovi tapaaminen

Lähetä viesti

tai soita suoraan asiantuntijallemme:

Sara Jormakka

Palvelupäällikkö

010 3472 839