TietoAkseli –
Tilitoimisto Ikaalisissa

Sähköisen taloushallinnon huippuosaamista ja henkilökohtaista asiantuntijapalvelua yrityksesi arvoa kasvattaen.

Lue lisää Miksi TietoAkseli?

TietoAkseli – Tilitoimisto Ikaalinen

Rahkolankuja 19
39500 Ikaalinen

Toimiston edessä on maksuttomia pysäköintipaikkoja.

010 3472 800

info@tietoakseli.fi

 

Täydet yhteystiedot

Taloushallinto- ja asiantuntijapalveluja matalalla kynnyksellä

TietoAkselin Ikaalisten toimistolla sinua ja yritystäsi palvelee joukko osaavia ja kokeneita taloushallinnon asiantuntijoita. Tarjoamme yrityksellesi kaikki tarvittavat taloushallinnon palvelut, sekä monipuolisen kattauksen erilaisia asiantuntijapalveluita verotuksesta yrityskauppojen hoitamiseen.

Asiakasta lähellä

TietoAkselin palvelukonseptiin kuuluu, että olemme asiakasta lähellä. Meillä on toimipisteitä monella eri paikkakunnalla Ikaalisten lisäksi aina Helsingistä Pieksämäelle ja Ouluun.

Pienemmillä paikkakunnilla, kuten Ikaalisissa, asiakkaamme ovat tottuneet siihen, että asiat hoidetaan paikan päällä kasvotusten. Vaikka käytämme paljon myös sähköisiä työkaluja, moni haluaa edelleen käydä juttelemassa omalle kirjanpitäjälleen mieltä painavista kysymyksistä.

Meidän asiakkaanamme saatkin aina henkilökohtaista palvelua. Kynnys tulla sisään on matala ja pystymme tarjoamaan tukea ja turvaa, eräänlaista yrittäjän vierihoitoa, olipa tarpeesi minkälainen tahansa.

Laaja kokemus eri alan toimijoista

Pirkanmaan seudulla on paljon kasvavia yrityksiä eri toimialoilta. Etenkin IT-ala on kasvussa, ja paljon on myös eri kokoisia teollisuuden alan yrityksiä.

TietoAkselin asiakaskunta muodostuu Ikaalisissa hyvin eri tyylisistä toimijoista aina pienistä yhdistyksistä suuriin teollisuuden alan yrityksiin. IT-alan ja teollisuuden alan lisäksi esimerkiksi asiantuntijaorganisaatiot ja vähittäiskauppa ovat meillä hyvin edustettuna.

Tästä asiakkaiden kirjosta johtuen olemme tottuneet palvelemaan monen tyyppisiä asiakkaita, ja auttamaan heitä juuri heidän oman liiketoimintansa näkökulmasta. Sukkuloimme sujuvasti eri taloushallintojärjestelmien välillä ja meillä on vahvaa osaamista monista eri ohjelmista kuten Procountorista, Lemonsoftista ja Netvisorista.

Palveluja läpi koko elinkaaren

TietoAkselin äärimmäisen kattava palveluvalikoima palvelee yrityksiä niiden elinkaaren eri vaiheissa. Pystymme sparraamaan yrittäjiä niin yrityksen aloittamiseen liittyvissä kysymyksissä kuin liiketoimintansa kehittämisessäkin.

Kasvavia yrityksiä voimme auttaa kasvattamaan liikevaihtoansa ja yrityksen arvoa entisestään. Mikäli yritys haluaa kansainvälistyä, UHY-verkostomme kautta löytyy paikallinen asiantuntija, joka tuntee kyseisen maan verotuksen ja lakikiemurat.

Hoidamme myös ohjelmistojen ja prosessien haltuunotot ja konsultoinnin. Teemme arvonmäärityksen yrityksestäsi tarvittaessa ja hoidamme yrityskauppoihin liittyvät toimeksiannot. Sinun ei tarvitse etsiä myöskään lakimiestä itse, sillä meidän yhteistyöverkostoomme kuuluu myös lakipuolen asiantuntijoita.

Kaikki tieto saman katon alta

TietoAkselin asiakkaana kaikkien organisaation yli sadan asiantuntijan tietämys on käytettävissäsi. Tarvittaessa otamme etäpalaverin toiseen kaupunkiin. Kun tukiverkosto on näin laaja, sinulla on varmuus siitä, että asiat tulevat hoidetuksi asianmukaisesti.

Tavoitteemme on, että saat kaikki yrityksesi toimintaan ja kehittämiseen liittyvät palvelut kätevästi saman katon alta. Näin yhteistyö eri asiantuntijoiden kanssa on helppoa ja voit säästää resurssejasi sinulle tärkeiden asioiden hoitamiseen.

Palvelumme

Kirjanpito ja tilinpäätös – Palkanlaskenta – Talousjohtaminen
YritysjärjestelytKansainväliset palvelutTilintarkastuspalvelut
Sähköinen taloushallintoProcountorLemonsoftNetvisor

Ohjelmistokumppaneinamme mm.

Finago Procountor - platina partneri
Lemonsoft tilitoimistokumppani
Mepco logo

Tilitoimistoasiakkaitamme Ikaalisen alueella:

 


Sovi tapaaminen

Katsotaan yhdessä miten voimme auttaa parhaiten yritystäsi.

Lähetä viesti

tai soita suoraan asiantuntijoillemme

Juha-Pekka Orava

050 3686 989

Käyntiosoite

TietoAkseli Oy Pirkanmaa
Rahkolankuja 19
39500 Ikaalinen

Käyntiosoite

TietoAkseli Oy Pirkanmaa
Rahkolankuja 19
39500 Ikaalinen

 

Yhteystiedot

info@tietoakseli.fi

puh 010 3472 800

Katso tarkemmat tiedot toimiston aukioloajoista, pysäköinnistä ja laskutuskäytännöistä täältä.