TietoAkseli –
Tilitoimisto Tampereella

Tampereella tarjoamme sinulle ja yrityksellesi sähköisen modernin tilitoimistopalvelun lisäksi myös yrityksesi toimintaa ja kasvua tukevat asiantuntijapalvelut.

Lue lisää Tampereen toimiston yhteystiedot

TietoAkseli – Tilitoimisto Tampere

Tulli Business Park, Åkerlundinkatu 11 D
33100 Tampere
010 3472 800
info@tietoakseli.fi

Tampereen tilitoimistoltamme saat taloushallinto- ja asiantuntijapalveluja yrityksesi kaikkiin vaiheisiin

TietoAkselin Tampereen toimipisteellä sinua ja yritystäsi palvelee kymmenkunta ammattitaitoista taloushallinnon asiantuntijaa. Tarjoamme kaikki yritystoimintaan liittyvät taloushallinnon palvelut, sekä monipuolisen kattauksen erilaisia asiantuntijapalveluita verotuksesta yrityskauppojen hoitamiseen.

Tilitoimisto asiakasta lähellä

TietoAkselin palvelukonseptiin kuuluu, että olemme asiakasta lähellä. Meillä on toimipisteitä monella eri paikkakunnalla Tampereen lisäksi aina Helsingistä Ikaalisiin ja Ouluun.

Suuremmilla paikkakunnilla, kuten Tampereella, tilitoimistoasiakkaamme käyttävät tottuneesti sähköisiä palveluita. Modernit sähköiset työkalut tuovat helpotusta kiireiseen elämään. Joskus voi silti olla hyvä käydä juttelemassa omalle kirjanpitäjälleen mieltä painavista kysymyksistä kasvokkain.

Asiakkaanamme saat aina myös henkilökohtaista palvelua. Meille on helppo tulla ja pystymme tarjoamaan tukea ja turvaa, eräänlaista yrittäjän vierihoitoa, olipa tarpeesi minkälainen tahansa.

Yhdistyksistä pörssiyhtiöihin

Tampereen seudulla on vilkasta yritystoimintaa. Etenkin IT-ala ja eri kokoiset teollisuuden alan yritykset ovat hyvin edustettuna.

TietoAkselin asiakaskunta muodostuu Tampereella hyvin eri tyylisistä toimijoista aina pienistä yhdistyksistä suuriin osakeyhtiöihin. IT-alan ja teollisuuden alan lisäksi esimerkiksi asiantuntijaorganisaatiot, vähittäiskauppa ja rakennusala ovat meillä hyvin edustettuna.

Asiakkaiden laajasta kirjosta johtuen olemme tottuneet palvelemaan hyvin monen tyyppisiä asiakkaita, ja auttamaan jokaista juuri oman liiketoimintansa näkökulmasta. Sukkuloimme myös sujuvasti eri taloushallintojärjestelmien välillä ja meillä on vahvaa osaamista muun muassa Procountorista, Lemonsoftista ja Netvisorista.

Palveluja läpi koko yrityksen elinkaaren

Yrityksen elinkaaren eri vaiheissa tarvitaan eri tyyppisiä palveluja. TietoAkselin äärimmäisen kattava palveluvalikoima kattaa koko tämän elinkaaren, aina yrityksen perustamisesta exit-vaiheeseen asti – et joudu tyytymään vain perinteisiin tilitoimistopalveluihin.

Sparraamme start up -yrittäjiä yritystoiminnan aloittamiseen liittyvissä kysymyksissä sekä liiketoiminnan kehittämisessä. Autamme kasvavia yrityksiä kasvattamaan liikevaihtoansa ja yrityksensä arvoa entisestään. Jos yritys laajentaa toimintaansa ulkomaille, UHY-verkostomme kautta yritys saa käyttöönsä paikallisen asiantuntijan, joka tuntee kyseisen maan verotuksen ja lakikiemurat.

Tarvittaessa hoidamme myös erilaisten ohjelmistojen ja prosessien haltuunotot ja konsultoinnin, verotuksen erityiskysymykset sekä esimerkiksi yrityksen arvonmäärityksen ja yrityskauppoihin liittyvät toimeksiannot. Yhteistyöverkostoomme kuuluu myös lakipuolen asiantuntijoita, joten sinun ei tarvitse etsiä lakimiestä itse.

Koko organisaation tietämys käytössäsi

TietoAkselin asiakkaana saat Tampereella kaikkien organisaation yli sadan asiantuntijan tietämyksen käyttöösi. Näin laajan tukiverkoston ansiosta voit olla varma siitä, että asiasi tulevat hoidetuksi asianmukaisesti.

Haluamme, että kaikki yrityksesi toimintaan ja kehittämiseen liittyvät palvelut ovat kätevästi saman katon alla. Näin yhteistyö eri asiantuntijoiden kanssa on vaivatonta ja sinun aikasi säästyy sinulle tärkeiden asioiden hoitamiseen.

Palvelumme

Kirjanpito ja tilinpäätös – Palkanlaskenta – Talousjohtaminen
Yritysjärjestelyt – Sähköinen taloushallintoProcountorLemonsoftNetvisor

Tutustu yritykseemme

Miksi TietoAkseli?    Historiamme

Ohjelmistokumppaneinamme mm.

Lemonsoft tilitoimistokumppani
Mepco logo

Tilitoimistoasiakkaitamme Tampereen seudulla:

 

 

Palvelemme Tampereen seudulla muun muassa Normi-konsernia, jonka toimialaa ovat liikennemerkit, teiden valaistus ja maanrakennus. Normi-konserni etsi tilitoimistokumppaniaan kokeilemalla niin isoja yrityksiä kuin pieniäkin tilitoimistoja. Loppujen lopuksi sopiva kumppani löytyi TietoAkselista, joka on juuri sopivan notkea palvelemaan yritysryppään kaikkia osapuolia.

TerraWise on ollut TietoAkselin taloushallintopalveluiden asiakas vuodesta 2016. Ulkoistaessaan talous- ja palkkahallintonsa TietoAkselille, Terrawise sai samalla uuden toimivan ohjelmistoratkaisun Lemonsoftin.

Sovi tapaaminen

Katsotaan yhdessä miten voimme auttaa parhaiten yritystäsi.

Lähetä viesti

tai soita suoraan asiantuntijoillemme

Juha-Pekka Orava

050 3686 989

Esko Hakkarainen

044 9725 007

Käyntiosoite

TietoAkseli Oy
Tulli Business Park
Åkerlundinkatu 11 D
33100 Tampere

 

Postiosoite

TietoAkseli Oy 
Åkerlundinkatu 11 D
33100 Tampere

 

Yhteystiedot

info@tietoakseli.fi

puh 010 3472 800

Katso tarkemmat tiedot toimiston aukioloajoista, pysäköinnistä ja laskutuskäytännöistä täältä.