UHY TietoAkseli –
Tilitoimisto Helsingissä

Helsingin toimistolla tarjoamme sinulle ja yrityksellesi sähköisen modernin tilitoimistopalvelun lisäksi myös yrityksesi toimintaa ja kasvua tukevat asiantuntijapalvelut.

Lue lisää Miksi TietoAkseli?

Juha Sojakka, toimitusjohtaja, Siparila
"Halusimme tilitoimistokumppanin, jonka palvelujen avulla saamme ulkoisesta laskennasta todellista lisäarvoa toiminnallemme."
Juha Sojakka, toimitusjohtaja, Siparila Oy

UHY TietoAkseli – Tilitoimisto Helsinki

Vilhonkatu 6 A
00100 Helsinki
Toimistomme sijaitsee 4. kerroksessa.

010 3472 800

info@tietoakseli.fi

 

Täydet yhteystiedot

Helsingissä tarjoamme laaja-alaista taloushallinto- ja asiantuntijapalveluiden osaamista

Teemme Helsingin toimistolla töitä monilla eri taloushallintojärjestelmillä ja meillä on vahvaa osaamista muun muassa Procountorista, Lemonsoftista ja Netvisorista.

Veroasiantuntijallamme on kattava koulutus ja pitkä kokemus verotuksen eri työtehtävistä. Tämä takaa laajan näkökulman verotukseen. Voimme hyvällä omallatunnolla sanoa, että vero-osaamisemme on huippuluokkaa.

Teemme myös esimerkiksi talouden johtamisen kartoituksia, sekä kannattavuuden kehityssuunnitelmia. Pyrimme löytämään toiminnan kannalta haitallisiin pullonkauloihin ja kehityskohteisiin ratkaisuja. Sparraamme yrityksesi johtoa jokaisessa yrityksen elinkaaren vaiheessa – et siis joudu tyytymään vain perinteisiin tilitoimistopalveluihin.

Perheyrityksen ketteryys ja suuren talon tehokkuus

Helsingin tilitoimistolla asiakkaina on paljon yhdistyksiä ja järjestöjä, sekä kasvavia ja kehittyviä yrityksiä – kuten me itsekin olemme.

Olemme tottuneet palvelemaan asiakkaitamme tehokkaasti. Ketteränä perheyrityksenä pystymme joustamaan asiakkaan aikataulujen ja tarpeiden mukaan. Pitkän kokemuksen ansiosta toimintamme on hioutunut ja vain parhaat käytänteet on pidetty matkassa. Asiakkaanamme hyödyt siitä, että oppirahat on maksettu, eikä niitä tarvitse maksaa uudelleen.

Toimistollemme Helsingissä, Mikonkadun ja Vilhonkadun kulmaan on helppo tulla millä tahansa kulkuneuvolla, mikäli haluat tavata asiantuntijamme kasvokkain. Käytämme myös paljon etäpalveluita, joiden ansiosta koko laaja TietoAkselin asiantuntijaverkosto on yrityksesi käytössä.

Ei pelkästään tilitoimistopalveluita

Emme keskity vain tilitoimistopalveluihin, vaan palvelemme yrityksiä niiden perustamisvaiheesta aina exit-vaiheeseen asti. Voit jättää huoleksemme kaikki yrityksesi toimintaan ja kehitykseen liittyvät asiat: kirjanpidon, palkanlaskennan, veroilmoitukset, tilinpäätökset, yrityksen perustamisilmoitukset, talousjohtamisen palvelut, budjetoinnit, rahoitussuunnittelun, raportoinnin, verotuksen, järjestelmien väliset integraatiot, yrityksesi arvonmäärityksen, yrityskaupat ja yritysjärjestelyt.

Uskomme, ettei sinun yrittäjänä kannata osata kaikkea itse. Keskittämällä palvelut TietoAkselille saat hyödyt irti yli sadan asiantuntijamme laajasta osaamisesta. Yhdessä autamme sinua kasvattamaan yrityksesi arvoa, kehittämään yritystoimintasi prosesseja ja suuntaamaan sitä kautta omaa työaikaasi oikeisiin asioihin.

Palvelumme

Kirjanpito ja tilinpäätös – Palkanlaskenta – Talousjohtaminen
YritysjärjestelytKansainväliset palvelutTilintarkastuspalvelut
Sähköinen taloushallintoProcountorLemonsoftNetvisor

Asiakkaitamme:

Helsingin muistiyhdistys ry
Plus Katsastus logo

Taloushallinnon ulkoistajan opas
Taloushallinnon ulkoistajan opas
Lataa opas

Sovi tapaaminen

Katsotaan yhdessä miten voimme auttaa parhaiten yritystäsi.

Lähetä viesti

tai soita suoraan asiantuntijoillemme

Julius Majander

040 5138 407

Käyntiosoite

TietoAkseli Oy
Vilhonkatu 6 A
00100 Helsinki

Toimistomme sijaitsee 4. kerroksessa.

Toimiston aukioloajat

Toimistomme on avoinna arkisin maanantaista perjantaihin klo 8.00-16.00. Sovittehan tapaamisesta etukäteen.

Postiosoite

TietoAkseli Oy
Mikonkatu 19
00100 Helsinki

Pysäköinti

Toimiston lähellä sijaitsevat parkkialueet ovat EuroPark P-Kluuvi ja Kaisaniemen puiston parkkipaikka.

Yhteystiedot

info@tietoakseli.fi

puh 010 3472 800

Laskutusosoite

Toivomme laskutuksen tapahtuvan ensijaisesti sähköisesti.

Tarkemmat laskutustiedot löytyvät omalta sivultaan.