TietoAkseli –
Tilitoimisto Oulussa

Sähköisen taloushallinnon huippuosaamista ja henkilökohtaista asiantuntijapalvelua yrityksesi arvoa kasvattaen.

Lue lisää Miksi TietoAkseli?

TietoAkseli – Tilitoimisto Oulu

Elektroniikkatie 8, 1. kerros
90590 Oulu
010 3472 800
info@tietoakseli.fi

Tilitoimistomme Oulussa tarjoaa kokonaisvaltaista taloushallinto- ja asiantuntijapalvelua

Oulun toimipisteellä sinua ja yritystäsi palvelee kymmenkunta monipuolisen kokemuksen omaavaa tilitoimistoasiantuntijaa. Meiltä löytyy osaamista kirjanpidon lisäksi mm. tilintarkastuksesta, taloushallinnon haltuunotoista ja talouspäällikköpalveluiden tuottamisesta.

Palvelemme kaikkien toimialojen yrityksiä koosta riippumatta. Asiakkainamme on eri kokoisia yrityksiä kehittyvistä start upeista isoihin teollisuuden alan toimijoihin, Oulun seudulta aina Rovaniemelle asti. Pitkän kokemuksen ja laajan asiantuntijaverkoston ansiosta apu on aina saatavilla.

Paikallista ja kansainvälistä tuntemusta

Ouluun on syntynyt paljon teknologia-alan yrityksiä ja moni Nokian jälkeen luoduista start up -yrityksistä on ollut asiakkaanamme jo useamman vuoden. Lisäksi meillä on paljon kokemusta teollisuuden alan yrityksistä.

Paikallisen kumppanin valitseminen on monelle asiakkaallemme tärkeää. He haluavat tavata kasvokkain ja tykkäävät käydä juttelemassa asioista paikan päällä. Meillä on paikallista tuntemusta ja ymmärrämme Oulun alueen elinkeinoelämää.

Kun tulee aika lähteä kansainvälisille markkinoille tai muualle Suomeen, saat asiantuntijapalvelut mukaasi. Meillä on toimipisteitä eri puolilla Suomea ja yhteistyökumppaneita monissa Euroopan maissa. Älä siis epäröi kysyä apua missään tilanteessa.

Ei pelkästään tilitoimisto. Palveluita kaikkiin yrityksesi tarpeisiin

Oulussa palvelemme yrityksiä niiden perustamisvaiheesta aina exit-vaiheeseen asti – et siis joudu tyytymään vain perinteisiin tilitoimistopalveluihin. Voit jättää huoleksemme perus taloushallintopalvelujen lisäksi erilaiset yrityksesi toimintaan ja kehitykseen liittyvät asiat: yrityksen perustamisilmoitukset, talousjohtamisen palvelut, budjetoinnit, rahoitussuunnittelun, raportoinnin, verotuksen, järjestelmien väliset integraatiot, yrityksesi arvonmäärityksen, yrityskaupat ja yritysjärjestelyt.

Start up -yrityksille tarjoamme sparrausta talousasioissa niiden toiminnan alkumetreillä. Neuvomme mitä tunnuslukuja kannattaa seurata alusta asti juuri omalla toimialalla, mitkä luvut pitäisi saada nostettua ja miten se tapahtuu.

Isommille yrityksille suunnattu talousjohtamisen palvelu sisältää kirjanpidon tarjoamien tunnuslukujen analysoinnin – mitä luvut tarkoittavat, mitä mittareita kannattaa käyttää, mitkä asiat ovat hyvin ja mihin voisi kiinnittää huomiota.

Teemme töitä monilla eri taloushallintojärjestelmillä ja meillä on vahvaa osaamista muun muassa Procountorista, Lemonsoftista ja Netvisorista. Useammalla asiantuntijallamme Oulussa on Procountor-sertifikaatti ja pystymme opastamaan yrityksiä ohjelmistojen käyttöönotossa ja hyödyntämisessä. Ohjelmistojen avulla yhteistyö sujuu saumattomasti ja työaikaa vapautuu muihin asioihin.

Keskittämällä palvelut TietoAkselille saat hyödyt irti yli sadan asiantuntijamme laajasta osaamisesta. Yhdessä autamme sinua kasvattamaan yrityksesi arvoa, kehittämään yritystoimintasi prosesseja ja suuntaamaan sitä kautta omaa työaikaasi oikeisiin asioihin.

Palvelumme

Kirjanpito ja tilinpäätös – Palkanlaskenta – Talousjohtaminen
YritysjärjestelytKansainväliset palvelutTilintarkastuspalvelut
Sähköinen taloushallintoProcountorLemonsoftNetvisor

Ohjelmistokumppaneinamme mm.

Lemonsoft tilitoimistokumppani
Mepco logo

Tilitoimistoasiakkaitamme Oulun alueella:

R-tason kanssa olemme tehneet yhteystyötä alkuvuodesta 2019. Tärkeä kimmoke yhteistyölle oli TietoAkselin osaaminen yhteiskäytössä olevasta toiminnanohjausjärjestelmästä Lemonsoftista. R-taso toivoi taloushallinnon kumppanilta myös henkilökohtaista asiantuntijapalvelua ja tukea kasvuun. Taloushallinnon ulkoistaminen on mahdollistanut yrityksen avainhenkilöiden keskittymisen ydinliiketoimintaan.

 

Polar Metalli on ollut TietoAkselin asiakas vuodesta 2018 alkaen. Polar Metalli arvostaa yhteistyössä erityisesti kokonaisvaltaista palvelua ja ennakoivaa neuvontaa, jota se on saanut TietoAkselilta aina tarvittaessa. Kirjanpidon lisäksi hoidamme yrityksen palkanlaskennan ja olemme antaneet yrityksen avainhenkilöille asiantuntijatukea muun muassa kansainväliseen kauppaan liittyvisä taloushallinnon kysymyksissä.

Sovi tapaaminen

Katsotaan yhdessä miten voimme auttaa parhaiten yritystäsi.

Lähetä viesti

tai soita suoraan asiantuntijoillemme

Jouni Bruce - TietoAkseli

Jouni Bruce

050 4310 336

Juha-Pekka Orava

050 3686 989

Käyntiosoite

TietoAkseli Oy
Elektroniikkatie 8, 1. krs
90590 Oulu

Toimistomme sijaitsee Technopolis Linnanmaalla ensimmäisessä kerroksessa. Sovithan tapaamisen etukäteen ja ilmoittaudut tullessasi aulapalveluun.

 

Postiosoite

TietoAkseli Oy
Elektroniikkatie 8
90590 Oulu

TietoAkselille toimitettavan postin voi jättää Technopoliksen aulapalveluun.

 

Yhteystiedot

info@tietoakseli.fi

puh 010 3472 800

Katso tarkemmat tiedot toimiston aukioloajoista, pysäköinnistä ja laskutuskäytännöistä täältä.