Uutiset

Palaa uutisiin

Mari Pöytäkangas nimitetty TietoAkseli Groupin tilintarkastuspalveluiden johtajaksi  

KHT Mari Pöytäkangas on nimitetty TietoAkseli Groupin tilintarkastuspalveluiden johtajaksi.

Marin vastuulla on organisoida ja kehittää konsernin asiantuntijapalveluliiketoimintaan kuuluvan tilintarkastuspalveluita tuottavan ValueMiners Oy:n operatiivista toimintaa sekä toimia tiimin asiantuntijoiden lähiesimiehenä. Hän vastaa myös tilintarkastusyksikön laatujärjestelmästä. 

Mari on toiminut aiemmin ValueMinersissa tilintarkastajana ja jatkaa edelleen tässä roolissa laajemman tehtävänkuvansa ohella. Hän on myös yhtiön osakas.  

Tilintarkastustiimi tekee lakisääteisiä tilintarkastuksia, erityistarkastuksia, liikennelupien vakavaraisuustodistuksia sekä tarjoaa muita neuvontapalveluja.  

– On hienoa päästä kehittämään tilintarkastuspalveluitamme uudelle tasolle yhdessä kokeneiden tilintarkastajiemme kanssa. Haluamme tarjota asiakkaillemme yksilöllistä ja sujuvaa palvelua sekä henkilökohtaista neuvontaa. Tilintarkastajamme ovat helposti tavoitettavissa ja lähellä asiakasta, Mari kertoo.

 

 

Mari Pöytäkangas

 

Lisätietoja nimityksestä:  

Mika Niiniketo
Liiketoimintajohtaja, asiantuntijapalvelut
TietoAkseli Group
010 3472 942
mika.niiniketo@tietoakseli.fi 

 

TietoAkseli Group  

TietoAkseli Group tarjoaa asiakkailleen taloushallinnon, taloudellisen neuvonannon, tilintarkastuksen sekä yritysjärjestelyjen keskitettyä osaamista. Konserniin kuuluvat taloushallinnon asiantuntijayritys UHY TietoAkseli, yritysjärjestelyiden neuvonantaja Vinanssi Corporate Finance sekä tilintarkastuspalveluihin erikoistunut UHY ValueMiners. 

TietoAkseli Group on suomalainen perheyritys ja Perheyritysten liiton jäsen sekä osa kansainvälistä UHY-yritysketjua. UHY:n itsenäiset jäsentoimistot tarjoavat johdon konsultoinnin ja taloushallinnon asiantuntijapalveluja lähes 100 maassa. 

TietoAkseli Groupin toimipisteet sijaitsevat Jyväskylässä, HelsingissäTampereellaOulussa, Mikkelissä, Pieksämäellä ja Ikaalisissa. Konsernin liikevaihto viime vuonna oli noin 9,5 miljoonaa euroa ja henkilöstömäärä noin 140.