Koulutus- ja valmennuspalvelut

Koulutus- ja valmennuspalvelumme tarjoavat valmiita tai räätälöityjä koulutuspaketteja yrityksesi tarpeisiin. 

Lue lisää >

Koulutukset ja valmennukset henkilöstölle sekä esihenkilöille pitkällä kokemuksella

Osaava ja motivoitunut henkilöstö yhdessä taitavien esihenkilöiden kanssa muodostavat toimivan ja hyvinvoivan työyhteisön. Jokaisen vahvuudet tunnistaen ja niitä vahvistaen sekä hyödyntäen yritys menestyy.

Henkilöstön ja esihenkilöiden osaamisen kehittäminen on pääomaa, joka vahvistaa pitkällä tähtäimellä yrityksen kilpailukykyä, varmistaa tavoitteiden saavuttamisen ja rakentaa myös positiivista työnantajamielikuvaa. ​​

Valmennukset voidaan suunnata koko henkilöstölle tai esihenkilöille valmiiden koulutuspakettiemme avulla tai kokonaan räätälöitynä yrityksesi tarpeiden mukaisesti.

 

Saat vahvan valmennusosaamisen

Asiantuntijoillamme on koulutuksiin vahva ja monipuolinen akateeminen ote, joka ei perustu mututuntumaan vaan tutkittuun tietoon.

Monipuolisia koulutusratkaisuja

Meiltä löytyy varmasti sopiva malli koulutuksen tai valmennuksen järjestämiseen. Voit valita valmiin paketin tai suunnittelemme juuri teille sopivan kokonaisuuden.

Apua muissakin HR-tarpeissa

Meiltä saa monipuolisesti tukea erilaisissa palkka- ja HR-kehittämisen kysymyksissä yrityksen elinkaaren eri vaiheissa. Tutustu muihin palveluihimme tästä. 

Näistä teemoista koulutamme

Johtaminen ja esihenkilötyön kehittäminen

Tarjoamme monipuolisesti koulutuksia ja valmennuksia esimerkiksi johtoryhmätyöskentelyn kehittämiseen tai esihenkilötyöhön liittyvään suorituksen ja osaamisen johtamiseen.

Työhyvinvoinnin ja työkyvyn edistäminen

Voimme paneutua koulutuksessa henkilöstön työhyvinvoinnin ja työkyvyn edistämiseen eri näkökulmista kuten oman työn suunnitteluun ja ajanhallintaan, muutoksiin sopeutumiseen, palautumiseen tai vaikkapa työturvallisuuden lisäämiseen.

Työyhteisö- ja vuorovaikutustaitojen vahvistaminen

Vahvistamme henkilöstön valmiuksia viestiä ja tehdä yhteistyötä. Voimme paneutua esimerkiksikriisien selvittämiseen tai henkilöstön vuorovaikutustaitojen kehittämiseen eri tilanteissa.

Vaikuttava vuorovaikutus työyhteisössä

Työyhteisön sujuva arki ja toimiva yhteistyö rakennetaan vuorovaikutuksen kautta sekä etä- että läsnätyössä. Valmennuksen tavoitteena on kirkastaa omalle työyhteisölle sopivan vuorovaikutuksen ja yhteistyön toimintamallit ja -periaatteet. Valmennuksen lopputuloksena esihenkilöt ovat laatineet kehittämissuunnitelman, jonka avulla voidaan kehittää vuorovaikutusta ja yhteistyötä tiimeissä ja työyhteisöissä.

Kuinka voisimme auttaa?

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous:

Lähetä viesti

tai ole suoraan yhteydessä asiantuntijoihimme:

Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@tietoakseli.fi

Hanna Kivimäki

asiantuntija, HR-palvelut

010 3472 443