Talouden ja johtamisen akselilla

Näkemyksiä ja kokemuksia taloudesta, verotuksesta sekä johtamisesta

Palaa blogiin

Asiakastarina: Yöpuu Yhtiöt Oy ulkoisti koko taloushallintonsa TietoAkseliin

Asiakastarina: Yöpuu - TietoAkselin ammattitaitoon voi luottaa

Ravintola- ja majoitusalan yritys Yöpuu Yhtiö Oy:llä on kaksi hotellia ja yksi ravintola aivan Jyväskylän keskustassa. TietoAkseli vastaa yrityksen taloushallinnosta sekä palkanlaskennasta. Yhteistyö sujuu hyvin avoimessa ja luottamukseen perustuvassa ilmapiirissä. Erityistä kiitosta TietoAkseli saa asiantuntevuudestaan.

Yöpuu Yhtiön yrittäjinä toimivat Ari Pärnänen sekä vaimonsa Katriina Pilppula. Yrityksen nimi voi olla monelle jyväskyläläiselle vieras, mutta lähes kaikki tuntevat aivan kaupungin ydinkeskustassa sijaitsevat Hotelli Yöpuun, Hotelli Verson sekä Ravintola Pöllöwaarin, joiden toiminnasta Yöpuu Yhtiö vastaa.

– Meillä on yhteensä 154 hotellihuonetta ja työllistämme yli 50 henkilöä, Pärnänen kertoo.

Paikallinen ja asiantunteva toimija

Yöpuu Yhtiön ja TietoAkselin yhteistyö alkoi noin seitsemän vuotta sitten. TietoAkselin valintaan vaikuttivat muun muassa yrityksen paikallisuus sekä se, että Pärnänen ja Pilppula pääsivät keskustelemaan suoraan TietoAkselin yrittäjän kanssa. Nyt TietoAkseli vastaa yrityksen kaikesta taloushallinnosta sekä palkanlaskennasta.

– Olemme Katriinan kanssa paikallisia yrittäjiä. Yksi sisäänrakennettu asia toiminnassamme on ollut se, että haluamme asioida mahdollisimman paljon paikallisten yrittäjien kanssa. Kun halusimme vaihtaa taloushallintopalveluiden toimittajaa, niin ensimmäisenä mieleemme tuli TietoAkseli, Pärnänen muistelee.

Lisää aikaa asiakaspalveluun

Tällä hetkellä taloushallinnon palvelut toimivat sähköisesti ja rutinoidusti osana yrityksen normaalia arkea. Koko Yöpuu Yhtiö on ollut erittäin tyytyväinen TietoAkselilta saamaansa asiakaspalveluun. Asiat menevät rivakasti eteenpäin, ja ilmapiiri on avoin sekä luottamukseen perustuva.

– Konkreettinen hyöty on se, että he ovat auttaneet meitä kehittämään omia prosessejamme. Prosesseja järkeistämällä olemme pystyneet siirtämään aikaa rutiinitöistä asiakaspalveluun, Pärnänen sanoo.

– Olemme olleet todella tyytyväisiä heidän toimintaansa. Asiakaspalvelu on ollut erittäin hyvää, ja ennen kaikkea TietoAkselin ammattitaitoon voi luottaa. Voin itse suositella heitä varauksetta. He pystyvät varmasti palvelemaan kaikenkokoisia yrityksiä, niin pienempiä kuin suurempia, Pärnänen summaa.

Haluatko keskustella TietoAkselin asiantuntijoiden kanssa? Ota yhteyttä – keskustellaan lisää!

Katso video:

Yöpuu ulkoisti koko taloushallintonsa – katso video