Uutiset

Palaa uutisiin

TietoAkselin henkilöstöjohtajaksi nimitetty Pia Lamberg

TietoAkselin uudeksi henkilöstöjohtajaksi on nimitetty 1.4.2022 alkaen Pia Lamberg. Pia on kokenut HR-ammattilainen, joka on tehnyt TietoAkselin kanssa hiljattain yhdistyneessä Turun Tilikeskuksessa hyvää työtä henkilöstön hyvinvoinnin ja perheystävällisen työn eteen. Ennen Turun Tilikeskukselle tuloaan Pia on työskennellyt HR-tehtävissä muun muassa Ikeassa, Rastorilla ja Telestellä.

Pia jatkaa työtään Turun Tilikeskuksen henkilöstöjohtajana ottaen nyt vastuulleen koko konsernin henkilöstöjohtamisen ja HR-tiimin. Uudessa roolissaan Pia lähtee suunnittelemaan ja rakentamaan yritysjärjestelyiden myötä lähes kaksinkertaiseksi kasvaneen organisaatiomme HR-toimintoja ja kehitystarpeita.

– Olen erittäin iloinen siitä, että Turun Tilikeskuksen ja TietoAkselin arvopohja on niin samanlainen. Odotan innolla yhteistä matkaamme ja että pääsemme yhdessä kehittämään meistä entistäkin paremman työpaikan, Pia Lamberg kertoo.

– Olen iloinen siitä, että Turun Tilikeskuksen yhdistymisen myötä talon sisältä löytyy kokenut osaaja tähän tehtävään Jarkon siirtyessä uusiin haasteisiin. Pialla on pitkä kokemus HR-tehtävistä ja hän on tehnyt hyvää työtä viime vuosina Turun Tilikeskuksen henkilöstöasioiden eteen, josta osoituksena on muun muassa Väestöliiton myöntämä Perheystävällinen työpaikka -tunnus, sanoo TietoAkselin toimitusjohtaja Samuel Akselin.

 

Samuel Akselin
Toimitusjohtaja
040 558 6128
samuel.akselin@tietoakseli.fi

 

TietoAkseli Group

TietoAkseli on vuonna 1991 perustettu suomalainen perheyritystaustainen asiantuntijayritys, joka tarjoaa talous- ja henkilöstöhallinnon, tilintarkastuksen ja yritysjärjestelyiden ratkaisuja pk-yrityksille ja organisaatioille. TietoAkseli Groupin liikevaihto on yli 20 miljoonaa euroa ja sen lähes 300 asiantuntijaa palvelevat asiakkaita kahdellatoista paikkakunnalla Suomessa.