Uutiset

Palaa uutisiin

TietoAkseli kasvaa yritysjärjestelyllä vahvaksi taloushallintoalan toimijaksi Kaakkois-Suomessa

TietoAkseli Group ja Dextella yhdistävät voimansa 1.3.2022 allekirjoitetulla sopimuksella, jossa TietoAkseli ostaa Dextellan koko osakekannan. Dextellan yhteistyön myötä TietoAkseli laajentaa toimintaansa Kymenlaakson ja Päijät-Hämeen alueille. Kaakkois-Suomi on tärkeä kasvualue TietoAkselille, sen vahvistaessa asemiaan taloushallintoalalla valtakunnallisesti.

– Dextella on moderni ja kehittyvä taloushallinnon asiantuntijayritys. Yrityksessä on vahvaa Fennoa-ohjelmiston osaamista, joka täydentää ohjelmistotarjontaamme mainiosti. TietoAkseli puolestaan pystyy tarjoamaan Dextellalle monipuolista asiantuntija- ja prosessiosaamista sekä tukea toiminnan ja palveluvalikoiman kehittämiseen, kertoo TietoAkselin toimitusjohtaja Samuel Akselin.

TietoAkselin yhteenlaskettu liikevaihto nousee kaupan jälkeen yli 20 miljoonaan euroon. Järjestelyn tullessa voimaan TietoAkseli työllistää yhteensä lähes 300 taloushallintoalan asiantuntijaa kahdellatoista paikkakunnalla.

Dextella jatkaa toimintaansa toistaiseksi omana yrityksenään ja omalla nimellään. Järjestelyllä ei ole vaikutuksia kaupan kummankaan osapuolen asiakassuhteisiin tai henkilöstön työehtoihin. Kauppa tulee voimaan maaliskuun 2022 aikana.

– Yhdistyminen TietoAkselin kanssa tuo asiakkaidemme saataville entistäkin laajemmat asiantuntijapalvelut ja uusia ohjelmistoratkaisuja. Tutut yhteyshenkilöt säilyvät ja järjestely tarjoaa myös henkilöstöllemme uusia uramahdollisuuksia, kertoo Dextellan toimitusjohtaja ja osakas Janne Virtanen.

– Varmistamme Jannen kanssa sujuvan kapulanvaihdon ja yhteistyömme jatkuu tilintarkastusyhtiömme kautta, jatkaa Dextellan asiakkuusjohtaja ja osakas Lotta Häkämies.

Dextellan aiemmat osakkaat Janne Virtanen ja Lotta Häkämies jäävät pois kevään 2022 aikana yhtiön operatiivisesta toiminnasta. He jakavat tietotaitonsa TietoAkselille varmistaen johtamisvastuun jouhevan siirtymisen TietoAkselin asiantuntijoille. Dextella Tilintarkastus Oy:n toiminta jatkuu uudella nimellä ja se toimii jatkossakin Dextellan kanssa samoissa tiloissa Kouvolassa.

Lisätiedot:

Samuel Akselin

Toimitusjohtaja
TietoAkseli Group
040 558 6128
samuel.akselin@tietoakseli.fi

Janne Virtanen
Toimitusjohtaja
Dextella
040 558 4109
janne.virtanen@dextella.fi

 

TietoAkseli Group

TietoAkseli on vuonna 1991 perustettu suomalainen perheyritystaustainen asiantuntijayritys, joka tarjoaa talous- ja henkilöstöhallinnon, tilintarkastuksen ja yritysjärjestelyiden ratkaisuja pk-yrityksille ja organisaatioille. Yrityskaupan myötä TietoAkseli Groupin liikevaihto on yli 20 miljoonaa euroa ja sen lähes 300 asiantuntijaa palvelevat asiakkaita kahdellatoista paikkakunnalla Suomessa.

www.tietoakseli.fi

 

Dextella Group

Dextella tarjoaa yrityksille ja yhteisöille kaikki taloushallinnon palvelut. Yrityksen liikevaihto on noin 3 miljoonaa euroa ja sen palveluksessa on 40 asiantuntijaa neljällä paikkakunnalla Kouvolassa, Lahdessa, Haminassa ja Savonlinnassa.

www.dextella.fi