Uutiset

Palaa uutisiin

TietoAkseli Group kasvaa yritysjärjestelyllä Varsinais-Suomen seudulla

TietoAkseli Group yhdistää voimansa lähes sata henkilöä työllistävän Turun Tilikeskuksen kanssa ostettuaan yhtiön koko osakekannan 11.2.2022. Varsinais-Suomi on tärkeä kasvukeskus TietoAkselin vahvistaessa asemiaan toimialalla valtakunnallisesti.

– Haluamme kasvaa ja kehittyä aidosti asiantuntevana ja asiakaslähtöisenä organisaationa ja on hienoa, että saamme mukaan joukkoomme lähes 100 uutta osaavaa asiantuntijaa, joiden mukana saamme vahvistusta erityisesti kiinteistöalan erityisosaamiseen, TietoAkselin toimitusjohtaja Samuel Akselin sanoo. 

TietoAkselin yhteenlaskettu liikevaihto nousee kaupan jälkeen yli 17 miljoonaan euroon ja järjestelyn tullessa voimaan TietoAkseli työllistää yhteensä yli 250 taloushallintoalan asiantuntijaa kahdeksalla paikkakunnalla.

Järjestelyllä ei ole vaikutuksia kaupan kummankaan osapuolen asiakassuhteisiin tai henkilöstön työehtoihin.

– Asiakaslähtöisyys, henkilöstön hyvinvointi ja toiminnan jatkuva kehittäminen ovat yrityksillemme tärkeitä yhteisiä arvoja. Panostamme jatkossakin vahvasti henkilöstön hyvinvointiin ja osaamisen kehittymiseen, jotta voimme yhdessä tarjota teille entistäkin parempaa palvelua, Akselin jatkaa.  

Kauppa tulee voimaan helmikuun 2022 aikana.

Matkalla merkittäväksi toimijaksi alalla

Vuodesta 1965 toiminut Turun Tilikeskus on saavuttanut vankan jalansijan alueellaan. Sitä viime vuosina luotsanneet yrittäjät Vesa Halme ja Mikaela Dahlström jatkavat TietoAkselin osakkaina. He varmistavat asiantuntijapalveluiden jatkuvuutta seutukunnalla myös omalla työpanoksellaan.

– Paikallisuus ja henkilökohtainen palvelu ovat vahvuuksiamme, joita vaalimme jatkossakin. Järjestelyn avulla pystymme tarjoamaan asiakkaillemme entistäkin laajempaa palvelua kehittyvän taustaorganisaation tuella, Turun Tilikeskuksen partner Vesa Halme sanoo. 

Mikaela Dahlström jatkaa Turun Tilikeskus-Yhtiöiden toimitusjohtajana, kunnes siirtyy vuoden vaihteessa uusiin tehtäviin TietoAkseli-konsernissa. Vesa Halme jatkaa nykyisissä tehtävissään Turun toimipisteessä ja toimii jatkossakin asiantuntijaroolissa. TietoAkseliin he tuovat etenkin kiinteistöalan erityisosaamista.

– Olemme satsanneet paljon asiakkaidemme henkilökohtaiseen palveluun. Näemme palvelun laadun ja vastuullisen työnantajakuvan tärkeinä kilpailutekijöinä, kuten TietoAkselikin tekee, toteaa Turun Tilikeskuksen toimitusjohtaja Mikaela Dahlström. 

Lisätiedot:

Samuel Akselin
Toimitusjohtaja
TietoAkseli Group
puh. 010 3472 874
samuel.akselin@tietoakseli.fi

Mikaela Dahlström
Toimitusjohtaja
Turun Tilikeskus
puh. 040 832 9116
mikaela.dahlstrom@tutke.fi

TietoAkseli Group

TietoAkseli on vuonna 1991 perustettu suomalainen perheyritystaustainen asiantuntijayritys, joka tarjoaa talous- ja henkilöstöhallinnon, tilintarkastuksen ja yritysjärjestelyiden ratkaisuja pk-yrityksille ja organisaatioille. Yrityskaupan myötä TietoAkseli Groupin liikevaihto on yli 17 miljoonaa euroa ja sen yhteensä yli 250 asiantuntijaa palvelevat asiakkaita kahdeksalla paikkakunnalla Suomessa.

www.tietoakseli.fi

Turun Tilikeskus 

Turun Tilikeskus tarjoaa yrityksille ja yhteisöille kaikki taloushallinnon palvelut Turun seudulla yli 50 vuoden kokemuksella. Yrityksen liikevaihto on yli 6 miljoonaa euroa ja sen palveluksessa on lähes 100 taloushallinnon asiantuntijaa.

www.tutke.fi