Uutiset

Palaa uutisiin

Riku Mulari TietoAkselin taloushallintopalveluiden liiketoimintajohtajaksi

Riku Mulari on nimitetty TietoAkseli Groupin taloushallintopalveluiden liiketoimintajohtajaksi ja johtoryhmän jäseneksi 1.2.2022 alkaen.

Mulari on monipuolinen talouden osaaja ja kokenut johtaja, joka on työskennellyt pk-yritysten parissa jo yli 20 vuotta. TietoAkselille hän siirtyy Finnvera Oyj:n rahoitusjohtajan tehtävästä, jossa hän vastasi Finnveran palvelutuotannosta.

– On mahtavaa saada Riku mukaan porukkaamme! Taloushallinto on liiketoiminta-alueistamme suurin ja sen vankkaa perustaa olemme kehittäneet useiden vuosikymmenten ajan. Tavoitteenamme on kasvaa voimakkaasti myös tulevaisuudessa ja nyt oli oikea aika vahvistaa liiketoiminnan johtamista kasvustrategiamme tavoitteiden mukaisesti. Riku tuo meille erityisesti vahvaa osaamista henkilöstön ja prosessien johtamiseen sekä kehittämiseen, TietoAkselin toimitusjohtaja Samuel Akselin kertoo.

Mularin johtama taloushallintoliiketoiminta tarjoaa pk-yrityksille ja organisaatioille laaja-alaisesti taloushallinnon ja -johtamisen ulkoistuspalveluja, jotka skaalautuvat yrityksen tarpeisiin ja elinkaaren kaikkiin vaiheisiin.

– TietoAkseli on hyvällä kasvu-uralla ja sen prosessit ovat toimialan huippua. Siksi olen otettu mahdollisuudesta olla mukana kasvutarinassa. Uskon, että pystymme osaavan porukkamme avulla tarjoamaan asiakkaille laadukkaita ja lisäarvoa tuottavia taloushallinnon palveluita. TietoAkselin monipuolinen osaaminen tarjoaa mahdollisuuden yrityksen johdon tukemiseen monissa tilanteissa. Maanläheinen lähestymistapamme auttaa asiakkaiden menestystä sekä lyhyellä että pitkällä aikavälillä, Riku Mulari toteaa. 

 

Riku Mulari

 

Lisätietoa nimityksestä:

Samuel Akselin
toimitusjohtaja
TietoAkseli Group
010 3472 874
samuel.akselin@tietoakseli.fi

 

TietoAkseli Group

TietoAkseli on suomalainen asiantuntijayritys, joka tarjoaa talous- ja henkilöstöhallinnon, tilintarkastuksen ja yritysjärjestelyiden ratkaisuja pk-yrityksille ja organisaatioille. TietoAkselin liikevaihto on yli 10 miljoonaa euroa ja palvelemme Suomessa seitsemällä paikkakunnalla 160 asiantuntijan voimin.