Uutiset

Palaa uutisiin

Anton Meriluoto TietoAkselin vero- ja yhtiöoikeudellisten palvelujen johtajaksi

OTM Anton Meriluoto on nimitetty 29.11.2021 alkaen TietoAkseli Groupin vero- ja yhtiöoikeudellisten palvelujen johtajaksi. Hänen vastuullaan on johtaa ja kehittää asiantuntijaliiketoiminnan alaista kasvavaa palvelualuetta.

Meriluodolla on vahva kokemus vastaavista tehtävistä ja toimialasta. TietoAkselille hän siirtyy Accountor Suomen laki-, vero- ja työsuhdepalvelujen johtajan tehtävästä.

– On hienoa saada Anton mukaan meidän porukkaamme. Osaamisemme vero- ja yhtiöoikeudellisissa asioissa on korkealla tasolla ja Antonin mukaantulo mahdollistaa palvelualueen tavoitteellisen kasvattamisen, kertoo asiantuntijapalvelujen liiketoimintajohtaja Mika Niiniketo.

Meriluoto saa luotsattavakseen monipuolisen ja osaavan asiantuntijatiimin, joka auttaa asiakkaitamme erilaisissa liiketoiminnan käännekohdissa ratkaisemaan verotuksellisia sekä yritys- ja omistajajärjestelyihin liittyviä haasteita.

– Olen innoissani päästessäni kehittämään TietoAkselin vero- ja yhtiöoikeudellisia palveluja sekä luotsaamaan kokenutta ja kasvavaa asiantuntijatiimiä. TietoAkseli panostaa vahvasti laadukkaisiin asiantuntijapalveluihin, ja on hienoa olla mukana kehittämässä palveluja vastaamaan entistä kattavammin asiakkaidemme tarpeisiin, Anton Meriluoto kommentoi.

 

Anton Meriluoto

 

Lisätietoa nimityksestä:

Mika Niiniketo
liiketoimintajohtaja, asiantuntijapalvelut
TietoAkseli Group
010 3472 942
mika.niiniketo@tietoakseli.fi

 

 

TietoAkseli Group

TietoAkseli on suomalainen asiantuntijayritys, joka tarjoaa talous- ja henkilöstöhallinnon, tilintarkastuksen ja yritysjärjestelyiden ratkaisuja pk-yrityksille ja organisaatioille. TietoAkselin liikevaihto on noin 10 miljoonaa euroa ja yritys palvelee Suomessa seitsemällä paikkakunnalla 150 asiantuntijan voimin.