Uutiset

Palaa uutisiin

Pia Kauppinen nimitetty TietoAkselin talousjohtajaksi 

Pia Kauppinen on nimitetty 4.10.2021 alkaen TietoAkseli Groupin uudeksi talousjohtajaksi ja johtoryhmän jäseneksi. Hänen vastuullaan on kehittää TietoAkselin omaa talousjohtamista tukemaan entistä paremmin konsernin kasvua ja kehittymistä.  

Kauppinen siirtyi TietoAkselille Oral Hammaslääkärit Oyj:stä, jossa hän toimi noin kahdeksan vuoden ajan Business Controllerina ja M&A Managerina. 

– Toivotamme Pian lämpimästi tervetulleeksi taloon! Hän tuo meille vahvaa osaamista ja kokemusta erityisesti sisäisen laskennan kehittämisestä sekä yritysjärjestelyiden toteuttamisesta. Uudella talousjohtajan positiolla on keskeinen rooli strategiamme toteuttamisessa, sanoo TietoAkselin toimitusjohtaja Samuel Akselin.  

On mahtavaa päästä mukaan toteuttamaan TietoAkselin kasvua. Hyvä pohja kasvulle on jo luotu, ja talousjohtamisella tavoittelen edelleen ketteryyttä päätöksentekoon ja strategian toteuttamiseenOlen innoissani mahdollisuudesta tuoda oma panokseni TietoAkselin menestymiseen, Pia Kauppinen toteaa.  

 

Pia Kauppinen

 

Lisätietoa nimityksestä: 

Samuel Akselin
toimitusjohtaja
TietoAkseli Group
010 3472 874,
samuel.akselin@tietoakseli.fi 

 

TietoAkseli Group 

TietoAkseli on suomalainen asiantuntijayritys, joka tarjoaa talous- ja henkilöstöhallinnon, tilintarkastuksen ja yritysjärjestelyiden ratkaisuja pk-yrityksille ja organisaatioille. TietoAkselin liikevaihto on noin 10 miljoonaa euroa ja yritys palvelee Suomessa seitsemällä paikkakunnalla 150 asiantuntijan voimin.