Uutiset

Palaa uutisiin

TietoAkseli tuo BI-raportoinnin osaksi taloushallintopalvelua

Missiomme on olla yrityksille ja omistajille asiantuntijakumppani, joka auttaa tekemään tavoitteista totta. Strategiatyössämme mietimme jatkuvasti, miten parhaiten toteutamme eri liiketoiminta-alueillamme tätä tehtävää.

Taloushallintopalveluidemme tavoitteena on tukea tulevaisuudessa vahvemmin asiakkaan päätöksentekoa, toimintaa ja tulosten saavuttamista. Haluamme omalta osaltamme auttaa suomalaisten pk-yritysten päättäjiä raportointiosaamisen kehittymisessä, sillä kokemustemme mukaan monessa yrityksessä ei osata tai ymmärretä hyödyntää taloudellisen raportoinnin mahdollisuuksia. Vaikka raportteja on saatavilla, niiden vaikuttavuus liiketoiminnan suunnitteluun voi olla todellisuudessa vähäinen.

Konkreettisena kehitystoimena olemme lanseeranneet uuden ArvoRaportti BItm -palvelumme, joka tarjoaa enemmän kuin taloushallinnon raportointi perinteisesti tuottaa – ei pelkkiä tuloslaskelmia ja taseita, vaan monipuolisempaa BI-työkalulla tuotettua talousraportointia.

Mikä on TietoAkselin ArvoRaportti BItm -palvelu?

ArvoRaportti BItm ei ole pelkkä BI-työkalu, vaan TietoAkselin palvelu, jossa taloushallintoasiakkaamme saa käyttöönsä valmiiksi mietityt ja viilatut Basic-tason talouden raporttipaketit ja kassavirtalaskelmat helposti osana kokonaispalveluamme, ilman erillismaksua.

Palvelupakettia voi laajentaa lisämaksusta Premiumiin, jolloin asiantuntijamme auttaa lisäksi tulkitsemaan raportteja ja keskeisiä tunnuslukuja kvartaalipalavereissa. Premiumissa on myös laajemmat raportointimahdollisuudet vakiona kuten yrityskohtaisten tunnuslukujen seuranta ja erillinen trendiraportti (12 kk rullaava).

Palvelu soveltuu ensisijaisesti osakeyhtiöille, joiden taloushallintoa teemme digitaalisilla ohjelmistoilla. BI-ohjelmistoomme voidaan tuoda tietoa kaikista käyttämistämme talous- ja palkkahallintojärjestelmistä kuten Procountorista, Netvisorista ja Lemonsoftista.

Uuden palvelumme avulla haluamme tuoda BI-ohjelmiston raportointimahdollisuudet yhä useamman yrityksen käyttöön helposti ja tehokkaasti ilman kalliita ohjelmistokehityksiä ja projekteja.

Tutustu ArvoRaportti BItm -palveluun tästä

 

Maksuton webinaari tulossa talousraportoinnista

Mikäli sinua kiinnostaa saada enemmän tehoja talousraportointiisi, tule mukaan maksuttomaan webinaarimme 24.11. Käymme läpi talouden tunnuslukuja ja niiden seurantaa ja BI-ohjelmiston mahdollisuuksia raportoinnissa asiantuntijoidemme opastuksella ja käytännönläheisiä case-esimerkkejä käsitellen:

Ilmoittaudu Tehoja talousraportointiin -webinaariimme 24.11. klo 9