Uutiset

Palaa uutisiin

Markku Järvenoja Senior Manageriksi vahvistamaan TietoAkselin vero- ja yhtiöoikeudellisia palveluja 

OTT, KTM Markku Järvenoja aloitti TietoAkselissa vero- ja yhtiöoikeudellisten palveluiden Senior Managerina 30.8.2021. Järvenojalla on kymmenien vuosien kokemus yritysverotukseen ja yritysjärjestelyihin liittyvistä asiantuntijatehtävistä. Ennen TietoAkselille siirtymistään hän työskenteli veroasiantuntijana Ernst & Young Oy:ssä. Järvenoja toimii Suomen Tilintarkastajat ry:n verotyöryhmän puheenjohtajana, ja hän on kirjoittanut useita verotusta koskevia kirjoja.

Järvenojan osaaminen ja kokemus täydentävät erinomaisesti TietoAkselin monipuolista ja osaavaa verotuksen ja yhtiöoikeuden asiantuntijatiimiä, joka palvelee asiakkaita erilaisissa liiketoiminnan käännekohdissa. Autamme ennakoimaan ja ratkaisemaan verotuksellisia ja yritys- sekä omistajajärjestelyihin liittyviä haasteita, joita yrityksen perustamiseen, kasvuun tai exitiin valmistautumiseen perinteisesti liittyy.

– Markun kokemus ja asiantuntijuus erityisesti vaativissa verotuksen kysymyksissä auttaa asiakkaitamme menestymään vielä paremmin.  Todella hienoa saada Markku meidän porukkaan, kertoo TietoAkselin asiantuntijapalveluiden liiketoimintajohtaja Mika Niiniketo. 

– On mielenkiintoista aloittaa työskentely yrityksessä, jossa tekemisen ytimessä on ammattitaitoon perustuva laadukas työ ja asiakaslähtöisyys. Olen varma, että pystyn vuosikymmenien kokemuksellani tuomaan lisäarvoa asiakkaille, Markku Järvenoja toteaa. 

Markku Järvenoja

 

Lisätietoa nimityksestä:

Mika Niiniketo
Liiketoimintajohtaja, asiantuntijapalvelut
TietoAkseli Group
010 3472 942
mika.niiniketo(at)tietoakseli.fi

 

TietoAkseli Group 

TietoAkseli on suomalainen asiantuntijayritys, joka tarjoaa talous- ja henkilöstöhallinnon, tilintarkastuksen ja yritysjärjestelyiden ratkaisuja pk-yrityksille ja organisaatioille. TietoAkselin liikevaihto on noin 10 miljoonaa euroa ja yritys palvelee Suomessa seitsemällä paikkakunnalla 150 asiantuntijan voimin.