Uutiset

Palaa uutisiin

Juha-Pekka Orava TietoAkselin myyntijohtajaksi 

Juha-Pekka Orava on nimitetty 16.8.2021 alkaen TietoAkselin uudeksi myyntijohtajaksi ja johtoryhmän jäseneksi. Oravan tehtävänä on kasvattaa ja kehittää konsernimme uusasiakashankintaa ja lisämyyntiä.

Oravalla on pitkä ja vahva kokemus myynnin johtamisesta sekä kehittämisestä. Hän siirtyy TietoAkselille Accountor Services Oy:stä, jossa hän työskenteli suurasiakassegmentin myyntijohtajana vastaten talous- ja palkkahallintopalveluiden sekä HR-palveluiden myynnistä.

– Juha-Pekka tuntee hyvin toimialamme ja hänellä on vahva osaaminen myynnin prosessien sekä palveluiden kehittämisestä. Myyntijohtajalla on tärkeä rooli strategiassamme, jotta saavutamme orgaaniselle kasvulle asettamiamme tavoitteita. Toivotamme JP:n lämpimästi tervetulleeksi taloon, sanoo TietoAkselin toimitusjohtaja Samuel Akselin.

– Lähden innolla kehittämään TietoAkselin myyntiä ja uusasiakashankintaa. Meillä on erinomaiset mahdollisuudet kasvaa yhdeksi merkittävimmäksi toimijaksi talous- ja palkkahallintopalveluiden sekä HR-palveluiden toimialalla. Mikäli haluat panostaa edellä mainittujen toimintojen kehittämiseen, niin ole meihin yhteydessä ja katsotaan kuinka voimme auttaa, Juha-Pekka Orava toteaa.

Juha Pekka Orava TietoAkselin myyntijohtajaksi
Juha-Pekka Orava

 

Lisätietoa nimityksestä:

Samuel Akselin
toimitusjohtaja
TietoAkseli Group
010 3472 874,
samuel.akselin@tietoakseli.fi

 

TietoAkseli Group

TietoAkseli on suomalainen asiantuntijayritys, joka tarjoaa talous- ja henkilöstöhallinnon, tilintarkastuksen ja yritysjärjestelyiden ratkaisuja pk-yrityksille ja organisaatioille. TietoAkselin liikevaihto on noin 10 miljoonaa euroa ja yritys palvelee Suomessa seitsemällä paikkakunnalla 150 asiantuntijan voimin.