Uutiset

Palaa uutisiin

Tanja Veckman TietoAkselin palkkahallinto- ja HR-palveluiden liiketoimintajohtajaksi 

Tanja Veckman on nimitetty 2.8.2021 alkaen TietoAkselin palkkahallinto- ja HR-palveluiden liiketoimintajohtajaksi. Veckmanilla on vahva tausta moniyritysympäristössä sekä palkkahallinnon että HR:n kehittämisestä. Ennen TietoAkselille siirtymistään hän on työskennellyt Itellalla, OpusCapitalla, Norianilla sekä viimeisimpänä Azetsilla kyseisten toimintojen parissa esihenkilö- ja kehitysrooleissa sekä liiketoiminnasta vastuullisena henkilönä.  

Veckman ottaa vastuun kehittyvästä liiketoiminta-alueesta, johon yhdistyvät nimityksen myötä kaikki palkka- ja henkilöstöhallinnon palvelumme. Tavoitteemme on, että palkka- ja HR-asiantuntijamme tekevät entistä tiiviimpää yhteistyötä keskenään ja asiakkaamme pystyvät ostamaan meiltä sujuvasti samasta paikasta täysin ulkoistetut palkanlaskentapalvelut sekä huippuosaamista myös HR-asioiden kuten lakisääteisen henkilöstösuunnitelman tekemiseen, resursointiin ja rekrytointiin, henkilöstön ja työhyvinvoinnin kehittämiseen sekä henkilöstöjohtamisen tukemiseen. 

– Moni tuntee TietoAkselin vahvana taloushallinnon osaajana, mutta meillä on myös monipuolinen ja osaava jo yli 30 hengen tiimi tuottamassa palkanlaskenta- ja HR-palveluita asiakkaillemme.  Tanja tuo meille vahvaa osaamista henkilöstön ja prosessien johtamisesta ja kehittämisestä. Toivotamme hänet lämpimästi tervetulleeksi taloon ja TietoAkselin johtoryhmään, sanoo TietoAkselin toimitusjohtaja Samuel Akselin. 

– On mahtavaa päästä osallistumaan TietoAkselin kasvumatkalle. Oman taustani kautta uskon tuovani ammattilaistemme ja asiakkaidemme tueksi vahvaa prosessiosaamista.  
Liiketoimintojen yhdistämisen myötä voimme palvella asiakkaitamme entistäkin monipuolisemmin palkanlaskenta- ja HR-palveluiden osalta. Parhainta työssäni on ehdottomasti mahdollisuus auttaa asiakkaitamme löytämään ratkaisuja, joilla voimme tuottaa heille lisäarvoa ja auttaa liiketoiminnan tehostamisessa, Tanja Veckman toteaa.  

Tanja Veckman

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lisätietoa nimityksestä:  

Samuel Akselin
toimitusjohtaja
TietoAkseli Group
010 3472 874
samuel.akselin@tietoakseli.fi 

 

TietoAkseli Group 

TietoAkseli on suomalainen asiantuntijayritys, joka tarjoaa talous- ja henkilöstöhallinnon, tilintarkastuksen ja yritysjärjestelyiden ratkaisuja pk-yrityksille ja organisaatioille. TietoAkselin liikevaihto on noin 10 miljoonaa euroa ja yritys palvelee Suomessa seitsemällä paikkakunnalla yli 140 asiantuntijan voimin.